keskiviikko 23. maaliskuuta 2016

Pull a part pizza ja Mandala madness

Lauantaina meillä vietettiin earth hour kynttiläillallista. Tarjolla oli salaatteja ja pizzaleipää. Tälle leivälle ei taida olla varsinaisesti mitään suomenkielistä nimeä, se on tehty mukaillen nutellatähtipullaa.
Tämä on tehty pizzataikinalevyistä kasarin kantta muottina käyttäen. Siinä on neljä levyä, välissä pizzakastiketta, juustoja raasteena, pizzamaustetta ja pieneksi leikattua pepperonirouhetta. Painelin levyjä tiiviisti kiinni toisiinsa ja lopuksi laitoin keskelle jälkiruokakulhon johon asti leikkasin 12 viiltoa. Viillot kiersin kaksi toisiaan kohti yhden koko kierroksen. Netistä löytyy nutella star bread hakusanoilla ohje videoita taittamisesta. Sitten paistoin 200 asteisessa uunissa noin reilu puoli tuntia.

Joku aika sitten huomasin facebookissa tällaisen virkkaushaasteen kuin Mandala madness. Innostuin lähtemään mukaan, pitkästä aikaa. Jouduin tekemään vähän valmisteluja, koska en olisi saanut mistään mallityössä käytettyjä lankoja. Päädyin Gjestal Maija lankaan, vaikka se onkin hieman ohuempaa. Torstaina julkaistiin ensimmäinen vihje ja tässä tämä valmiina. Huomenna sitten seuraava vihje. En valitettavasti saa tähän nyt linkkejä, koska tablettipäivitys, mutta lisäilen tietoja koneelta jos joku nyt innostuu tästä.

2 kommenttia:

Raisa P kirjoitti...

Ihana tuo virkkaus! :) ja pizza kuulostsa herkulta!

Tuta kirjoitti...

Kaunis Mandala ja Pizza näyttää todella makoisalta:)