torstai 14. tammikuuta 2016

Sly33 paljastus, viimein!

No, kyllä on pidetty jännityksessä, vaan tänään lopulta pääsin siitä!
Postilaatikkoon oli nimittäin ilmestynyt todella hieno kortti! Kana herkkujen kera kuvassa ja toisella puolella paljastus. En ollut huomannutkaan, että sinullakin on kanoja. Ja en kyllä myöskään olisi arvannut, että sinä olit parini: Pöpelikön Pia. Olipa hauska saada juuri sinulta paketteja, vielä ekaa kertaa olit mukana, mutta toivottavasti lähdet vielä mukaan monta kertaa. Yllätyksesi ja reseptisi olivat oikein ihania, harmikseni en ole ehtinyt niitä vielä kokeilemaan niin useita mitä olen suunnitellut. Mutta minulla on kaikki saamani SLY kierrosten reseptit omassa kansiossaan ja sinne sinunkin lähettämäsi pääsevät, hyvään talteen, että voin käyttää myöhemmin.

Kiitos ja kaikkea hyvää myös Sinulle, nyt kun olen löytänyt tämän kierroksen aikana blogisi, niin jään sitä seurailemaan... joten täällä törmäillään, blogimaailmassa.

Ystäväsi; RyytimaanMinna

2 kommenttia:

originaali SLY kirjoitti...

Ihana värimaailma kortissa !
Ringin ensikertalainen oli heti hyvin juonessa mukana Ü

SLY33 /n-h

Pia / Pöpelikössä kirjoitti...

Hiii! :) Tuolla oman blogin puolella jo kommentoinkin vastaukseksi sinulle, että kortti tosiaan on minun omista jemmoistani peräisin, ja tiesin heti, että sen tulet saamaan juuri sinä! :)

Pakettien miettiminen ja kasaaminen oli todella mukavaa puuhaa ja ylipäänsä tämä SLY-touhuilu vei täysin mukanaan...eli eiköhän minusta vielä kuulla! :D

Hauskaa jatkoa sinulle, vierailulla tulen minäkin blogissasi vielä käymään. Terkut potpottelee sinulle ja hauskan nimisille siivekkäisillesi myös meidän frouvat; Siiri, Hertta, Martta, Veera, Keinonen ja toistaiseksi "oikeaa" nimeä vailla oleva Pikkukananen :D