sunnuntai 10. tammikuuta 2016

SLY tammikuu

Tammikuu on kierroksen 33 viimeinen kuukausi, vaikka itsestäni tuntuu, että juuri vasta oli se marraskuukin, jolloin tämä kierros alkoi. Tämä kuvaa elämääni muutenkin aika lailla kyllä, aika kuluu kuin siivillä. Elämän erilaiset haasteet muuttavat suunnitelmia ja elämä on välillä yhtä sirkusta vaan. Enimmäkseen kuitenkin ihan hauskaa sirkusta.

Mutta nyt pakettiin. Ohjeita oli runsaasti, kiitos niistä, tulevat kokeiluun ja käyttöön ihan varmasti. Ensimmäisenä kokeilen todennäköisesti tuota piparkakkujäädykettä, vaikutti sen verran kivalta. 

Joulun jämäruokien käyttö on minulle hiukan vierasta puuhaa kyllä, sillä ei meiltä juuri jämiä jää. Ihan nauratti tuo lanttusupikkaiden ohje, Eelis kyllä huolehtii, että mitään lanttulaatikon jämiä ei jää... en pysty niin paljon lanttulaatikkoa tekemään, että sitä jäisi. Mutta onni onnettomuuteen, meillä tehdään lanttulaatikkoa pitkin vuotta, niin varmasti saan kokeiltua supikkaitakin joku kerta. Luultavasti niistä tulee Eeliksen suosikkeja!

Paketista löytyi myös kaapin täydennyksiä: grahamjauhoja, leivinjauhetta, vaniljasokeria, provencemix mausteseosta, mustapippuria, nokkosta, kuivahiivaa, muffari- ja makeisvuokia ja tosi kauniita lautasliinoja.

Oli myös kirje ystävältäni, kääk, hän ei paljastanut vielä itseään. Täytyy sanoa myös, että joskus olen vähän osannut arvata kuka parini olisi voinut olla, on ollut lähettäjänsä näköisiä paketteja... mutta nyt ei ole kyllä hajuakaan. Saapa nyt nähdä, kuinka kauan tässä jännityksessä pitää olla ;) pystyykö sitä leipomaankaan. 

Mutta niin, kirjeessä ystäväni sanoi, että osaan näihin uusiin resepteihin käy noita aikaisempien pakettienkin yllätyksiä ja totta, näin on. Minulla on tuossa nättinä pinona odottamassa kaikki aikaisemmat reseptitkin, että pääsisin niitä kokeilemaan. Piparkakkumuffinssit on olleet niin suosittuja, että olen leiponut niitä useasti, oikeastaan kaikille joulun ajan vieraillemme ja kaikki ovat niitä kehuneet.

Kiitos yllätyksistä, ystäväni, ne ovat olleet todella mukavia. 

6 kommenttia:

originaali SLY kirjoitti...

Tehokas teemapaketti, josta saa resepteihin hyvää apua!

SLY33 /nami-hiiri

Raisa P kirjoitti...

Perustarvikkeita sitä enimmäkseen kuluukin.. Näitä on kiva seurailla, vaikka en itse ole mukaan lähtenytkään kuin sen yhden kerran joskus kauan sitten.. :) Nuo käsityöt on niin vieneet mukanaan, että harvemmin tulee enää leivottuakaan.. Joskus sentään.. :)

Anonyymi kirjoitti...

Hiii, kiva että on lähettämäni yllärit olleet mieluisia! :)
Tähän pakettiin valikoin juurikin noita perustarvikkeita sillä idealla, että uusi vuosi, uudet kujeet ja kaappien täydennys. Samalla voi perusjuttujen lisäksi hyödyntää esim. aiemmissa paketeissa tulleita ylläreitä, kun teemahan tässä tammikuussa olikin, että "jotain uutta, jotain vanhaa". :)

Terkuin, edelleen salaisena pysyttelevä ystäväsi...

RyytimaanMinna kirjoitti...

Tämähän jännäksi menee :) salainen ystäväni <3

redrose82 kirjoitti...

Ihana paketti ja perusjuttujahan meillä eniten kuluu ;D

Anonyymi kirjoitti...

Jännän paketin sait ja hienon sellaisen.Anne(npuuhat)