maanantai 7. joulukuuta 2015

Joulukuun SLY yllätys

Kiitos Sinulle Salainen Leivonta Ystäväni taas ihanasta yllätyspaketista.
Kävin sen hakemassa postista jo perjantaina, mutta luonnonvoimat ovat pistäneet vähän vastaan postaamaan pääsemistä. Perjantai-ilta meni sähköittä puuhastellessa melko lailla perusasioiden äärellä. Lauantaina oltiin kirpparikierroksella isännän kanssa ja kotiin päästyämme melkein samoin tein päästiin uudelleen elelemään ilman sähköä. 

Onneksi oli tuli valmiina lyhdyssä ja arvokas tuli olikin, nimittäin torstaina Turusta noudettu Betlehemin Rauhantuli

Jo yli tuhat vuotta on ikuinen tuli palanut Betlehemissä ja halki Euroopan kulkeva Betlehemin Rauhantuli on perinne, joka sai alkunsa vuonna 1986. Siitä lähtien itävaltalainen lapsi on noutanut liekin Jeesuksen syntymäpaikalta ja lähettänyt sen matkaan.

Eelis kuljetti Rauhantulen lippukuntamme puolesta Karinaisten kirkkoon Itsenäisyyspäivän jumalanpalvelukseen, jossa Rauhantulella sytytettiin alttarin kynttilät. Ennen tätä kävimme kuitenkin jo hautausmaalla sytyttämässä Rauhantulella hautakynttilän Oiva -pappan haudalle.

Nyt viimein on sitten saamani yllätyksen vuoro. Iso paketti täynnä kaikenmoista tarveainetta ja uusia reseptejä: kookostryffelit, kirsikkaiset pähkinä-suklaamakeiset, jouluinen kookos-omenatorttu, punssi-hedelmäkakku ja  valkosuklaa-juustokakku.
Ja sitten tosiaan tarveaineita näihin resepteihin: kookoshiutaleita, kaksi levyä valkoista leivontasuklaata, winter magic sprinkles koristelupaketti (jossa tosi suloisia lumihiutalekoristeta mm.), liivatetta, sokeroituja kirsikoita, hedelmämixiä, Pandan Suomi-suklaarakeita ja kaunis kortti toivotuksineen. En valitettavasti ehtinyt leipoa itsenäisyyspäivää varten, onneksi en ollut sitä edes suunnitellut noiden sähkökatkostenkaan takia. Mutta tuohan ei tahtia haittaa, varmasti tulevat reseptit ja tarvikkeet käyttöön. Valkosuklaa-juustokakkua tuossa ehdittiin toivoa testaukseen pikaisesti, eli maistelijat on jo valmiina, vielä kun saisi kakun tehtyä. 

Kiitos taas mukavasta paketista ja Hyvää Joulua Sinulle, missä ikinä oletkaan!

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiva, että paketti on mieleinen! :) Oikein ihanaa joulua sinullekin! Terkuin, SLY-parisi

Humbuugi kirjoitti...

Jouluisat paketit ovat kyllä niin huippu juttuja. Kaikeka kivaa ja tarpeellista ripauksena Isäinmaa!!!

Pirena kirjoitti...

Luinkin muutaman kirjoituksen tuonne taaksepäin. Kiva oli se kukko- ja kanajuttu ja puna-valkoiset kintaat oli nätit.
Minun piti ensin aloittaa ne Niina Laitisen joulukalenterisukat mutta kun oli lankana 7V, niin päätin luopua. Eihän mulla niin paksuja lankoja ole. Tämä missä neuloimme kerran...blogin sopii paremmin kun on noista 2½:n puikoilla neulottavista langoista.

Sanja A. Sokerivaltakunta kirjoitti...

Ihana paketti sait. Joulupöydälle voit vasata vaikka mitä!

Elämää keltaisessa puutalossa kirjoitti...

Ihana paketti!