lauantai 10. tammikuuta 2015

Tammikuun SLY paketti ja paljastus

Raskain mielin teen tätä postausta, sillä on tammikuu ja Salainen Leivonta Ystävä kierros 29:n viimeinen kuukausi. Jäähyväisten aika.

Mika nouti pakettini edellispäivänä, Auran matkahuollosta (???). Osoitekorttiin oli selvästi laitettu: lähimpään matkahuoltoon. Sehän on Kyrössä, noin 8 kilometrin päässä meiltä. Se on erittäin hyvä matkahuolto, on nimittäin Valintatalo, auki joka päivä klo 22 asti. Minä en edes tiedä missä Auran matkahuolto on, Mika tiesi ja haki samalla kun oli töissä Aurassa... sinne on noin 20 kilometriä matkaa. Kummalliset on siis Matkahuollon aivoitukset. Tästä ei ollut sinänsä vaivaa kyllä, kun Mika oli siellä suunnalla.

Paketti oli valtavan iso ja kauniisti paketoitu:
Eikä ollut sisällä ilmaa, vaan valtavasti kaikkia ihanuuksia:
Reseptit aamiaisleipään tuunausvinkkeineen, aprikoosi-pähkinäleipään ja suklaaleipään. Todella mielenkiintoiset reseptit, tekisi mieli alkaa heti leipoa... harmi vaan, että en tänään ehdi.

Sitten löytyi tarveaineita näiden reseptien tekemistä varten ja kaikkea muuta hauskaa ja hyödyllistä:
Vuosiliina 2015, HelloKitty -lautasliinoja, luomuruokosokeria, venhäleseitä, kuorittuja auringonkukansiemeniä, kuivattuja pehmeitä aprikooseja, hasselpähkinöitä, vaniljatankoja, Pandan suklaamansikoita, levy tummaa suklaata, kuivattuja ja sokeroituja inkiväärikuutioita, saksantuliaisina jauhopussi (jossa, jos nyt nopeasti katsottuna oikein ymmärsin, vettä vaille valmis leipäjauhoseos, kätevää) sekä vaniljasokeria. Lisäksi löytyi vielä leipävuoka, kindermuna ja avaimenperä jossa minun nimeni.

Miten upea paketti!!!

Mahtoikohan siinä tulla kaikki? Olen todella otettu näin mahtavasta yllätyksestä, saksantuliaisineen kaikkineen. Lasten valtavasta painostuksesta johtuen ihan ensimmäiseksi minun piti syödä tuo Kindermuna. En ollut uskoa silmiäni, kun sain yllätyskapselin auki... sieltä löytyi:
Miten ihmeessä?!!! Hello Kitty <3

Kiitos ihanasta salaisesta ystävyydestä Anne. Kauniissa kortissa luki: "Toivon, että onni seuraa sinua, minne ikinä menetkin." Sitä samaa toivon koko sydämestäni Sinulle myös. Ja todellakin, jos joskus partiopoluilla kohdataan, tulethan nykimään hihasta, blogittomuutesi on siitä harmillinen juttu, etten pääse vastavierailulle blogiisi ja sitä kautta tutustumaan sinuun. Mutta jos koskaan ikinä päätät alkaa blogia pitää, haluan kuulla siitä ihan ensimmäisenä. Oli aivan ihanan mahtavaa olla sinun parisi nämä kuukaudet. Tällä kertaa en jatkakaan suoraan seuraavalle kierrokselle mukaan, sieltä lähestyy rippijuhlien järjestelyt ja erikoispartiopuuhaa roppakaupalla tuleviin kuukausiin, mutta ehkäpä taas sitten joskus palaan näihin, ah niin hauskoihin, SLY-juttuihin.

KIITOS <3

Partiovasemmalla;

Minna

8 kommenttia:

SLY29 emo kirjoitti...

Mahtava paketti, näin kuvaruudunkin takaa kurkittuna! Kiinnostavat reseptit.

Yhdyn Annen sanoihin:"Toivon, että onni seuraa sinua, minne ikinä menetkin."

jotusu kirjoitti...

aivan valtaisan suuri ja ihana paketti! Ja nyt vaan leipooleipooleipää....

wiivuska kirjoitti...

Onpa ihana paketti ja kaikkea mahdollista mukana =)
Kiva tuo Saksan tuliainenkin =)
Mukavia hetkiä partion ja rippijuhlien parissa... =) Seuraavalla kierroksella(31) olet mukana sitten taas =)

redrose82 kirjoitti...

Hieno ja runsas paketti =)

Päivi kirjoitti...

Vähän tylsä sanoa, että ihana paketti mutta kun se ON :)

Sanja A. Sokerivaltakunta kirjoitti...

Voi miten hieno!

minttu kirjoitti...

On siinä paljon tavaraa! Kekseliäs ystävä sinulla.

Annenpuuhat kirjoitti...

Sly 1/29 Anne Kinder muna oli pikkumiehen löytö Saksan matkalta bongasi sen yhden kioskin ikkunasta ja totesi tehneensä löydön salaiselle ( tiesi Hello Kitystä) onnea ja menestystä partio haasteeseen , itse tällä hetkellä vain sudenpennutn vanhemman roolissa kuvioissa mukana, mutta pestin taidan ottaa Viron leirille. Jään edelleen seuraamaan blogiasi, jo ennen kierrosta kävin kurkkimassa. Ja se blogi synnytys käynnissä. Kiitos Minna näistä kolmesta kuukaudesta.