keskiviikko 28. tammikuuta 2015

Ranteenlämmitin vaikka piirin talvikisoihin

Eilen aamulla tuli viesti linkin kera. Teethän mulle tämmösen... Kuvassa oli neulottu ranteenlämmitin, solmusellainen. Olen yrittänyt välttää tätä kyseistä solmua parhaani mukaan. Kiitos Jaakolle, jonka vahvalla avustuksella sain solmuni valmiiksi pj-kurssini päätteeksi. Ilman Jaakkoa istuisin ehkä edelleen Tippsundissa pöydän ääressä nahkanyöri kädessäni. Minulle sanottiin kyllä, että ohje oli huono, Jaakko ei ohjeita tarvinnut. Ei ollut älypuhelimia, että olisi googlettamalla hakenut apua. Mutta oli partiolaisia ja yhdessä tekemisen meininkiä.
Katsoin kyllä Hilunkin solmimisohjeen, mutta sitten katsoin lisäksi vielä tätä toista kuvaohjetta. Vähän myös tein eritavalla mitä Hilu oli tehnyt, hänhän oli neulonut kuuden silmukan neulosta tasona, mutta minä päädyin neulomaan putkena koko aika oikein. Tein kahdella puikolla, kävi aika näppärästi.
Kiitos Hilu kivasta ideasta, jonka jaoit meille muille. Tämä eka ruskea lämmitin menee siis Annille, mutta voi olla, että näitä joutuu jokusen nyt neulomaan. Itsellekin ihan kiva varuste vaikka noihin piirin talvikisoihin, kyllähän rastihenkilöllä pitää ranteet olla lämpimät, kun kirjaa arvosteluja ja aikoja, vai mitä ;)

4 kommenttia:

Pirena kirjoitti...

Ihanaa kun ihmiset kirjoittelee pitkiä kommentteja. Minulta kun ei nyt valmistu julkaistavia käsitöitä, niin ajattelin että täytyy jostain blogata, että ei tule hirveen pitkää taukoa. Jotenkin en vaan osaa kirjottaa muista kuin niistä valmistuneista käsitöistä. Huomaan että täytyykin välillä kirjoitella puutaheinää.
Voi kun mukavasti kirjoitit teidän elukoista. Onnelliset lapset ja vanhemmat kun saa seurata eläinten tekemisiä. Meillä kun ei ole kuin kaksi kissaa mutta parempi sekin kuin ei ollenkaan elukoita. Meidän lapset kun oli pieniä ja äitini vielä elossa 2000-luvun alussa, niin hänellä oli aina lampaita.

Tuta kirjoitti...

Todella kaunis ja nätin mallinen ranteenlämmitin:)

Raisa P kirjoitti...

Kaunis ranteenlämmitin. :)

Riina Itkonen kirjoitti...

Onpas kiva idea !

Siirrän blogini pikkuhiljaa vuodatusken puolelle, katsomaan josko innostun vaikka enemmän bloggaamaan.

http://mokkihoperonpoperot.vuodatus.net/