lauantai 31. tammikuuta 2015

Ilahduta bloggaajakaveria!


Säännöt ovat yksinkertaiset:

- Kirjoita blogiteksti, jossa kerrot haasteen säännöt ja haastat mukaan valitsemasi bloggaajat 
(päätät itse määrän).
- Kun haastamasi bloggaaja lähtee mukaan ja julkaisee haastepostauksen blogissaan, laita ilahdutusasia vireille. Voit ilahduttaa bloggaajakaveria sinulle sopivimmalla tavalla esimerkiksi postittamalla hänelle kortin, kirjeen, pienen herkun tai jotain omatekemää. Ilahduttaa voit myös vaikkapa kommenttien tai sähköpostin välityksellä!
- Voit tottakai ilahduttaa myös haasteessa jo mukana olevaa bloggaajakaveria, mutta silloin haastetun ei tarvitse enää itse haastaa uusia kirjoittajia. :)

----------------************------------------
Tälläinen kiva haaste löytyi Raisa P:n blogista minulle osoitettuna. Pelkkä haasteen saaminenkin ilahdutti, katsotaanpa millaisia reaktioita se aikaan jatkossa.

Haastan mukaan:
ja tietysti haasteen saa myös Raisa P, että pääsen myös häntä ilahduttamaan yllätyksellä

Ilmoita kommentilla mukaan lähdöstä, niin palaan asiaan kun Tipulassa blogin aloittaman hauska haaste on siirtynyt sinun blogiisi. PS: En nyt lähtenyt tutkimaan josko haastetut ovat olleet jo moneen kertaan mukana tässä haasteessa, osallistuminen on vapaaehtoista tietysti ja jos on aiemmin osallistunut, niin säännöissähän lukee, ettei tarvitse alkaa uudelleen miettiä haastettavia! :)

4 kommenttia:

Raisa P kirjoitti...

Kiitos, ilman muuta mukana! Tällainen haaste onkin mukavaa saada takaisin! :)

Annenpuuhat kirjoitti...

Minna, ehdottomasti mukana, jos vain onnistun tekniikan kanssa, mutta yritän parhaani mukaan! Ja kiitos!

intsu kirjoitti...

Kiitos kun haastoit minut mukaan,mutta mä en oikei osaa tätä laittaa blogiini ja jotenkin mulla on elämäsä niin rakasmielinen aika,etten paljon osaa ilahduttaa. #kk sitten tyttäreltä kuoli vauva ja vieläkin on koa suru. Mä en voi siitä enempää näin blogissa kirjoittaa.

minttu kirjoitti...

Kiitos, Minna! Yritän päästä koneelle sen verran että saan laitettua.