lauantai 22. marraskuuta 2014

Daim & Bactus

 
Leivoin SLYltäni saamallani PERUSKAKUN reseptillä nyt Daimkahvikakkua, eli lisäsin taikinaan daim -rakeita kaksi pussillista. Jos laittaa kaksi pussia, kannattaa antaa kakun jäähtyä vuoassa ihan reilusti, ettei käy niin kuin minulle, eli kakku alkoi katketa niistä kohdista, joissa oli enemmän sulaa daimia. Jäähtyneenä myös maut ovat kakussa paremmin kohdallaan, eli kannattaa malttaa odottaa. 
Nämä kakun kuvat ovat otettu kun kakku on vielä aika lämmin, huomaat miten suklaa kiiltelee. Daim sopii hyvin tähän peruskakkuun. On oikein hyvää!

Tässä Daimkakkua myös, mutta hyydytettynä. Ohje löytyy Ulla Svenskin Unelmakakut -kirjasta nimellä Mantelisuklaakakku. Tämä kakku oli tarjolla jo joku aikaa sitten Ellan synttäreillä.

Joku päivä sitten valmistui myös yksi JYH -projektini, Bactus -huivi. Eka neulomani Bactus, puikoilla nro 4, lankana Novita Nalle Taika. 

6 kommenttia:

SLY29 emo kirjoitti...

Herkulliset kakut !
...kivat tupsut Ü !

Raisa P kirjoitti...

Täytyy olla herkullista! Hyydytetty kakku on tosi kauniisti koristeltu! Huivikin on tosi kaunis!

Virpi kirjoitti...

Ai nami, mitä herkkuja, Daimilla maustettuna ei voi tulla kuin hyvää :)
Sievä on Bactus-huivi, mukavaa neulottavaa :)

minttu kirjoitti...

Kyllä maistuisi :)

Emännys kirjoitti...

Voih, heti tuli vesi kielelle, kun luki kakun nimen :) Varmasti kaltaisteni sokerihiirten unelmakakkuja! Huivi on myös tosi kaunis.

Anonyymi kirjoitti...

Ihana huivi ja juuri oikeat värit. Tosi kiva, että olet kokeillut lähettämiäni reseptejä. Seuraava kuu mennäänkin hitusen arkistoni ulkopuolelta...Slysi 29