tiistai 10. kesäkuuta 2014

Vieno ja Sylvi

Eilen täällä ukkosti ja vettä satoi parin tunnin aikana lähes 25 mm. Vieno vauveli ei ymmärtänyt mennä heti sateensuojaan ja oli ihan uitettu lammas.

Sylvi sensijaan olisi mennyt suojaan, mutta ei voi tehdä mitään ellei Vieno tee ensin.

Ihanaa olla lammasfarmari <3 Nyt on kaikki karvatytöt ja poika ilmoitettu lammasrekisteriin ja asiat järjestyksessä.

4 kommenttia:

seijap kirjoitti...

Meillä kahden ensimmäisen vuoden lampaat eivät koskaan menneet sateella suojaan. Yksi oli pomo jota muut seurasivat, ja kun ei se mennyt suojaan, eivät menneet toisetkaan.
Meillä kesälampaita odotellaan tällä viikolla pitäisi tulla.

Anneli kirjoitti...

Voi kun ihania, musta ja valkoinen.
Meidän mökkinaapuriin tai se on kyllä omakotitalo, on kuulemma otettu kaksi lammasvauvaa joita syötetään tuttipulloista :)

Mukavaa kesän jatkoa Minna ♥

Emännys kirjoitti...

Heh, meidän Urpo ja Turpo tykkäävät usein myös tönöttää vesisateessa... Liekö lampolan peltikatto liian rapisevainen tai mikä on. On niiden touhuja hauska seurata :) Joko ne ovat saaneet iltavilli-kohtauksia? Meillä lampaat saa sellaisia aina iltaisin ja juoksevat täysillä kylkikyljessä suoraan parikymmentä metriä, kääntyvät ja sama takaisin. Ihan hassuja!

Näppi kirjoitti...

Siis kääk! Mä oon niiiiiin haaveillu lampaista monta vuotta. Nyt tuntuu moni asia nytkähtävän eteenpäin.... Jännä odottaa. Tosin ens vuosi voi olla se ensimmäinen milloin vois oikeasti ottaa kesälampaita. Iiiihanaa. Toivon niin toivon että asiat etenee ja mun haave toteutuu.