sunnuntai 8. kesäkuuta 2014

#thermacare #buzzador


Pääsin mukaan #buzzador kampanjaan, jossa testataan ThermaCare lämpötyynyjä.
Valitsin kokeiluun #thermacare lämpötyynyt niskalle, hartioille ja ranteille. Vaihtoehtona on myös lämpötyyny joka on suunniteltu alaselkää ja lonkkaa varten.

ThermaCare-lämpötyyny säteilee kipua lievittävää lämpöä, mikä rentouttaa jännittyneitä lihaksia ja lisää verenkiertoa. ThermaCare-tyyny pysyy lämpimänä 8 tuntia, minkä jälkeen vaikutus kestää vielä seuraavat 8 tuntia*. Saat tehokkaan kivunlievityksen koko päivän ajaksi - ilman lääkeaineita.
ASIATIETOA LYHYESTI
 • Tehokkaaseen ja kohdennettuun kivunlievitykseen lihaksissa ja nivelissä seuraavien olotilojen yhteydessä: lihasjännitys, ylirasitus, venähdykset, revähdykset ja nivelrikko (artroosi).
 • Lievittää kiputiloja selässä, niskassa, hartioissa tai ranteissa.
 • Helppo käyttää. Lämpötyyny aktivoituu päästyään kosketuksiin ilman kanssa ja lämpenee asteittain noin 30 minuutin ajan hoitolämpötilaan (40 C).
 • Pitkäkestoinen kivunlievitys: 8 tuntia hoitavaa lämpöä niskalle, hartioille tai selälle.
 • Kliinisesti todistettu vaikutus*
 • Syvä lihasrentoutus.
 • Ei sisällä lääkeaineita.
 • Ohut, miellyttävä, huomaamaton ja hajuton.
 • Saatavilla apteekeista.
 • Pakkauskoot:
  Niska, hartiat ja ranteet, 3 kpl/ pakkaus, 11,50 €.
  Alaselkä ja lonkat, 2 kpl/ pakkaus, 11,50 €.
Kokeilin itse yhden lämpötyynyn toimintaa ja jaoin loput ystäville, toivottavasti he ovat kokeilleet tuotteita.

Lämpötyyny aktivoituu, kun avaa pakkauksen ja se kuumenee noin 30 minuutissa. Pakkauksessa varoiteltiin, että lämpötyyny voi aiheuttaa jopa palovammoja, mutta oma nahkani ainakin kesti lämmön hyvin. Lämpöä riitti pitkäksi aikaa, en edes huomannut katsoa kelloa laittaessani lämpötyynyä, mutta pidin sitä yli 6 tuntia ja lämpöä riitti.

Olisi ollut kiva päästä kokeilemaan tuotetta talvella, sillä nyt ajankohtaan sattuneet helteet eivät houkuttaneet kokeilun alkua ja täytyy sanoa, että kyllä oli aika hikiset tunnelmat. Olisin laittanut ehkä tuotteen muuten yöksi, mutta pakkauksessa neuvottiin kokeilemaan ensimmäisen kerran valveilla ollessa. Jatkossa uskaltaisin pitää lämpötyynyä myös yöllä. Minulla ei nyt ole myöskään vaihteen vuoksi ollut mainittavasti niska- tai olkakipua, eli testausaika ei ollut senkään puolesta otollisin.

Meillä tuotetta kokeilivat myös Anni ja Essi. He valittelivat teippauksen toimintaa, tuotehan kiinnitetään haluttuun kohtaa siinä olevien tarrojen avulla. Suosittelen asettelemaan lämpötyynyä ensin niskaan tms ja kun sopiva kohta löytyy, irroittamaan tarransuojat vasta sitten ja mieluiten joku toinen henkilö liimaa lämpötyynyn sitten haluttuun kohtaan. On varmasti myös järkevää huomioida, että on iho on kuiva, eikä siihen ole levitetty ihovoiteita tms jotka voivat vaikuttaa tarran pitävyyteen. Itselläni tarra piti oikein hyvin, muttei liian hyvin ettei poistaminen ollut kivuliasta.

Suosittelen #thermacare lämpötyynyjä henkilöille, jotka pitävät lämpöhoidoista. 

Vähän jäin miettimään ekologista näkökulmaa, kun hävitin kertakäyttöisen lämpötyynyn. Vaikkakin se on tehokkaampi kuin lämmitetty viljapussi, niin entä se ekologisuus. 

1 kommentti:

miutsi kirjoitti...

Kerran apteekista ostin sellasen selälle tarkotetun. Ihan ok, mutta kun mulla on "vähän" tota mahaa niin eihän se oikeella paikalla kunnolla pysynyt. Se selkään tarkoitettu on siis sellanen vyön tapainen. Ja hintavakin oli. Sen yhden kerran jälkeen tein itelleni kauratyynyn ja mielestäni se on ajanut ihan asiansa :)