maanantai 21. huhtikuuta 2014

Polkupyörän uusi satulasuojus

Taannoisen pyöräretken jälkeen virkkasin pyörääni uuden satulasuojuksen, mutta en voinut kuvata sitä heti, koska pyöräni oli niin likainen :( Nyt Mika pesi pyöräni, samalla kun teki muihinkin pyöriin keväthuoltoja.
Satulansuojus on virkattu afrikankukkia yhdistellen. Tein pahvista mallin, jonka päälle sovittelin virkkuutyötä. Lankana Novita Nalle jämiä ja koukku nro 3.

Tykkään itse ainakin ihan mahdottomasti.

Ja suunnitelmissa on somistaa pyörää mahdollisesti muutenkin virkkaamalla.

Olen ostanut tämän polkupyörän tosi kauan sitten ja sillä on ikää jo ainakin 25 vuotta, hyvin on palvellut. Olen pitkään suunnitellut satulansuojan tekoa, itse asiassa kun näin vastaavan Pirenan blogissa, tajusin tarvitsevani sellaisen.

Kaapo video Eeliksen blogissa ihastuttaa uusia ja uusia katsojia, ihastuttaako myös sinua, käy kurkkaamassa.

Kiitos kaikille kivoista kommenteista, kiva kun käytte täällä visiitillä <3

5 kommenttia:

Pirena kirjoitti...

No kylläpä on kaunis tuo sun suojuksesi. Minäkin laitoin omani tänään ekaa kertaa talven jälkeen kun lähdin pyörällä kauppaan. Omani onkin jo vähän nuhjaantunut. Pitäisi virkata uusi ja yhtä kaunis kuin sinulla.

Kisa kirjoitti...

Ihanan pirteä satulansuojus :)

Emännys kirjoitti...

Terveiset Satolasta! Onpa hieno satulansuojus, tuollaiselle olisi itsellänikin käyttöä... Seuraava postaukseni kun taitaa myös liittyä pyörään :) Ihania kevätjuttuja sinulla täällä, varsinkin nuo babat herättivät mielenkiintoni :-P

Virpi kirjoitti...

Ihana koristus pyörään, kelpaa sillä kesän ajella :)

nami-hiiri kirjoitti...

Ihana video vuohesta ja jalkapallosta!

Nami-hiiri pelaa palloa koiran kanssa ...ja ilmeisesti häviää aina, kun koira ei jatka pelaamista, ellei saa 'karkkia' ....Ü !