sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

Kranssi ulko-oveen

Ostin perjantaina Loimaan Prismasta Mollie Makes - nimisen käsityölehden. Siinä oli kannessa hauskan näköinen kranssi, jossa oli bambi ja virkattuja kukkasia.

Kävin ostamassa Muovitukusta styroksirenkaan ja samalla katselin hyllyjä mahdollisen bambi-figuurin toivossa. Mutta ei löytynyt bambia. Tai en tiedä olisiko löytynytkin, sillä kun silmiini osui tämä pehmeä lammas <3, niin se oli siinä!!! Samalla alkuperäisen mallin renkaan päällys, vaaleahkon vihertävä lanka, vaihtui tälläiseen tumman vihreään sisalnaruun. Kukat on sentään virkattu suunnilleen lehden ohjeen mukaan, vaikkakin ensimmäisenä käteen sattuneista väreistä ja villalangoista.

Tervetuloa uudelle lukijalleni! Kiva, että löysit blogini. 
Kiitos myös kaikille kivoista kommenteistanne <3

5 kommenttia:

Anneli kirjoitti...

Hei Rinkitotoka !
Oletpa tehnyt kivan keväisen kranssin.
Mukavaa alkavaa viikkoa ♥

Emännys kirjoitti...

Sehän hyvä puoli noissa lehdissä on, että niistä saa kivoja ideoita sinällään :) Ei niitä tarvitse suoraan kopioda. Meidänkin ovi kaipaa koristetta, mutta minulle ei ole inspistä vielä tullut!

Kesätuulia kirjoitti...

Tykkään niin lampaista! Ihana! Ja pyöräsatulansuojus oli ihan huippu! Annoin sinulle blogissani haasteen, mutta helpotin sitä hieman, että haastettavat kertovat itsestään 11 arkipäiväänsä liittyvää sanaa seuraavassa postauksessa :)

Virpi kirjoitti...

Ihana kranssi, tuo voisi taas olla yksi matkittava juttu. Meillä taitaa olla äitini talveksi tekemä kranssi ovessa, tai mitä siitä on vielä jäljellä :)

Näppi kirjoitti...

Blogimuuttosi oli menny ihan täysin ohi. Kävin lävitse oman blogini lukuluetteloa, koskapa siellä on paljon blogeja. Sitä kautta "löyty" monta vanhaa muuttanutta blogia takasin listalle. Kiva näin. :) Mukavaa kevättä.