lauantai 8. maaliskuuta 2014

Pullapostia

Tervehdys täältä Ryytimaan reunalta ja ihanaa naisten päivää <3 Ryytimaani on muuten aivan uskomattoman märkä, näyttää ihan riisipellolta viimeöisen sateen jäljiltä, mutta kiva herätä aurinkoiseen aamuun monen harmaan päivän jälkeen. 

Pullaa on leivottu viimeaikoina oikein urakalla, että eipä oikeastaan muuta kuin pullaa ja pestomuffareita. Tässä ekassa kuvassa on Leevin leipomia korvapuusteja, kotsan kotitehtäviä nämä. Maaliskuun loppuun asti pitäisi kokkailla kotona ahkerasti, ollaan saatu myös kalakeittoa ja mutakakkua yms. 

Hoitolasten kanssa on askarreltu ja leivottu myös pullaa, sokerisilmäpullia tällä kertaa, tässä mun pullia. 

Ja laskiaiseksi leivoin laskiaispullia, yhtä lukuunottamatta nämä ovat mantelimassatäytteellä, keskimäisessä on vadelmahilloa. Ella ei nimittäin ensin halunnut sitä mantelimassaa omaan pullaansa, mutta sitten kun otettiin toista kierrosta ja hän maistoi pelkkää mantelitäytettä, niin ei halutkaan enää hillotäytettä.

Kevättä täällä kovasti odotellaan, viikko sitten nähtiin joutsenpariskunta, lensi alhaalta yli kohti tuota läheistä suota. 

Mukavaa viikonloppua kaikille :)

3 kommenttia:

intsu kirjoitti...

Oi,makoisia,hyvän näköisiä pullia. Minä näin yhtenä yönä unta,että olitte tulossa meille kylään Meillä oli karmea sotku ja mä yritin siivota,mutta mikään ei auttanut ja mä panikoin,kun kaapit oli aivan tyhjät,että mitä mä nyt tarjoan. Kaikenlaista sitä uniin tulee. Ei meillä koskaan niin kauhea sotku ole ja aina on pakastimessa vaikka mitä tarjottavaa.

nami-hiiri kirjoitti...

Tuon ensimmäisen pullakuvan houkuttelemana voisin kyllä koukata teillä kotimatkalla, Kanada-Sveitsi, niin herkuilta näyttävät! Terveiset leipurille, että jatkaa vain samaan malliin!

Emännys kirjoitti...

Nam, nam! Herkkullisia pullaviikkoja on teillä vietetty. Meillä oli eilen köyhiä ritareita :) Hyviä pullan jatkoja nekin :P

Juu, meillä oli myös äärimmäisen raju vatsainfulenssa... Aivan kaamea tauti!

Näin on, yhdyn teidän sopimukseen, että eipä sairastella taas hetkeen!