sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

#oralbhymy #buzzador

Kuten aikaisemmin mainitsinkin pääsin mukaan buzzaamaan Oral-B sähköhammasharjan vaihtopäitä. Nyt ollaan kuukausi saatuja tuotteita testattu ja on loppuraportin aika.

Paketissani oli kolme erilaista vaihtopääpakettia; Oral-B Floss Action, 3D White ja TriZone, sekä tuubi Oral-B Pro-Expert hammastahnaa. 

Oral-B Floss Action vaihtopäät (yllä olevassa kuvassa ensimmäinen vasemmalta) menivät koekäyttöön Ellalle ja Eelikselle. Eeliksellä sattui juuri tämän kokeilujakson ajalle käynti hammashoitajallekin ja hammashoitaja oli kehunut, että hampaat olivat todella hyvin pesty.

Ellan käyttäessä Floss Action vaihtopäätä hampaiden puhdistus sujui melko hyvin jo häneltä itsenäisestikin sähköhammasharjalla, kunhan vaan muistaa käyttää harjapäätä joka puolella. Meidän hammashoitajan neuvohan on, että kun kaunokirjoitus sujuu saa alkaa itse pesemään hampaitaan (välillä kyllä miettii, että saisiko tämän perusteella kaikki aikuisetkaan pestä vielä itse hampaitaan ;) )

Leevi sai koekäyttöön 3D White vaihtopään (kuvassa keskellä), hän on ollut erittäin tyytyväinen siihen. Hampaat puhdistuvat ja vaihtopää on mielyttävä käyttää.

Minä ja Mika kokeiltiin Tri Zone vaihtopäitä (kuvassa oikealla), jokaista malliahan tuli siis kaksin kappalein. TriZone on perinteisen hammasharjanpään mallinen, liike on edestakainen, eikä pyörivä kuten muissa Oral-B vaihtopää malleissa. Hampaat puhdistuvat silläkin tehokkaasti ja vaihtopää on mielyttävä käyttää, ainoastaan mielestäni kielen puhdistaminen tällä vaihtopäällä ei ollut niin kätevää mitä noilla pyörivillä malleilla joita olen aikaisemmin kokeillut. Valitsinkin TriZonen itselleni, koska siitä minulla ei ollut aiempaa kokemusta. Mikasta myös TriZone ruiski helpommin pestessä, ellei muistanut visusti pitää huulia yhdessä.

Kaikki kokeilivat myös tuota Oral-B Pro-Expert hammastahnaa, jota hammashoitajakin kovasti kehui. Minusta se on kovin voimakkaan makuista, lisäksi Eelikselle tuli aftoja kokeilun aikana. Hammastahna puhdistaa kyllä todella tehokkaasti, mutta ei ehkä ole herkälle suulle kaikista sopivin vaihtoehto. Koostumukseltaan tahna on melko juoksevaa ja tuubia kannattikin säilyttää korkki ylöspäin, ettei sitä avatessa pursunut liian paljon harjalle ja lapsilla myös herkästi ohi harjan.

Kaiken kaikkiaan kuitenkin erittäin hyvä kokemus jäi Oral-B vaihtopäistä ja tahnasta, tulen jatkossakin käyttämään näitä tuotteita ja voin hyvin mielin suositella sinullekin. Oral-B vaihtopäät sopivat kaikkiin Oral-B sähköhammasharjoihin. 

Se näistä kokeiluista tällä kertaa #oralbhymy ja #buzzador ja odottelemaan seuraavia testauksia.

1 kommentti:

Emännys kirjoitti...

Heh, en ole ennen kuullutkaan tuota kaunokirjoitusrajaa :-D Mites nyt käykään kun kauno poistetaan opetussuunnitelmasta :-DD