sunnuntai 9. helmikuuta 2014

#watson #oralb #buzzador

Lähdin mukaan kokeilemaan watson -palvelua ja tästä tulee lyhyin buzzaus ikinä, sillä watson ei toimi meillä. Watson -palveluun suositellaan 10 megan laajakaistaa ja meillä on 8 megaa, eikä toivoakaan, että toimisi. Ei kannata siis lähteä kokeilemaankaan alle 10 megaisella, näin luulen. 

Kovasti on näkynyt olevan kaikenlaista ongelmaa myös muilla buzzadoreilla, mitä olen blogeja seurannut. Kannattaa laittaa hakuun buzzador ja watson, niin saatte lisää tietoja. Osalla tietysti pelannut ihan moitteettomastikin.

Tämä näin lyhyesti watsonista, mutta nyt odottelenkin jo innolla seuraavaa buzzausta, nimittäin Oral-B vaihtopäät. Pääsen kokeilemaan kolmea erilaista vaihtopäätä; Floss actionia, 3D Whitea ja Tri Zonea. Vaihtopäät ovat jo matkalla minulle, joten pääsen testaamaan varmasti ihan lähipäivinä niitä ja niiden toimintaa ei voi tekniset seikat estää ;)

2 kommenttia:

Emännys kirjoitti...

Komeita sukkia on puikoiltasi jälleen tipahtanut :) Heh, lapsuudessani naapurissa asui eräs rautainen muori, joka tepasteli myös kesät talvet paljain jaloin. Parinkymmenen asteen pakkasellakin saattoi seisoskella betonirapuilla kymmeniä minuutteja juttelemassa :) Tuli heti mieleeni tuosta jalan jäljestä ;)

Me asutaan myös melkoisella katvealueella, ei nuo kaikki nettiliittymät toimi täälläkään :(

Smirgeline kirjoitti...

Mikä ihme watson??? Pitänee kooklata:)
Hammasharja on sentään tuttu juttu.