sunnuntai 5. tammikuuta 2014

Dragonback socks

Ihastuin tosi kovin Novita Nalle Taika lankaan, etenkin kelta-oranssi-kirjava toi mieleeni iloiset räsymatot. Sellaiset räsymatot, jotka roikkuvat raikkaana vähän mäntysuovalta tuoksuvina kuivumassa mattopyykin jälkeen ja taivas on sininen, aurinko lämmin ja linnut laulaa. Tunnette varmasti tuon saman lämpimän tunteen kuin minä, jos vaan suljette silmänne ja annatte auringon paistaa kirkkaasti ajatuksissanne. Pala kesää keskelle harmautta <3

  Neuloin itselleni Taika langasta uudet sukat, yhdellä suosikkimallillani, Dragonback socks, jotka olivat SKA September mystery sock 2012 projekti ja johon jo silloin osallistuin Ravelryssa

Dragonback sukissa on monia kivoja pieniä yksityiskohtia, kantapään ristiin menevät kuviot ja kiilamaisuus.

Resorissa sekä palmikkoa että sileää kuviota. 

Edessä sahanlaitainen kuvio, jonka keskellä helposti neulottava palmikko. Yksivärisenä kuvio pääsisi oikein edukseen esille, mutta näissä on vähän haastetta silmälle, mitä ihmettä siinä kirjavuuden keskellä onkaan ;)

Tällä kertaa tein hieman pidempivartiset ja jätin varren yläreunasta helmet pois, tein helmien tilalle pienet reikäkuviot joihin ensin ajattelin pujottaa silkkinauhan tai punotun nyörin.

Neuloin puikoilla 2 1/4 ja  lankaa kului yhteensä 131 g, sukat ovat kokoa 39/40. Ai, kuinka ne ovat ihanat!

9 kommenttia:

intsu kirjoitti...

Vau miten komeat sukat!

Satu kirjoitti...

Aivan upeat <3

Kirsti kirjoitti...

Onhan ne tosi kauniit :)

Smirgeline kirjoitti...

Tulee ihan kevät mieleen noista kauniista väreistä ja mallikin on kaunis.

Anneli kirjoitti...

Kerrot juuri että tykkäät väreistä. Ja täällähän sitä onkin.
Kauniit sukat, minäkin tahtoisin tuollaiset :)
Hyvää loppiaista ♥

Hepsi kirjoitti...

Upeat sukat!

Emännys kirjoitti...

Yhdyn edellisiin, tosi makeat sukat ovat. Ja toden totta, värit tuovat juuri pestyt matot kesällä mieleen <3 Voih, vastapainoa tälle harmaudelle...!
Onpa teidän poika ollut ahkerana, odotan jo innolla, että meidänkin pojilla olisi kotitalous-tunteja ;D Komeita pitkoja, jos minäkin tekisin pitkoja, pullia piti huomenna leipomani :)
Kyllä sinulla piisaa varmasti kiirusta uusien hoidokkiesi kanssa, tsemppiä!

-P- kirjoitti...

Pirteät sukat! Ja polvisukat (tai lähes polveen -sukat!) on ihan parhaat, en melkein viitsisi muita tehdäkään! Näistä sukista tulee kyllä iloiseksi!

Riina Itkonen kirjoitti...

Nää on ihanat pirteyssukat !