sunnuntai 10. marraskuuta 2013

Virkattu matto

Tervehdys vähästä aikaa, täällä ollaan. Olen saanut myös tosi monta käsityötä valmiiksi, mutten ole ehtinyt postailemaan, on ollut pitkiä työpäiviä, partsan retki, adventtikalenterien myyntiä. Partion adventtikalenterit on jo monin paikoin loppuunmyyty, täältä löytyy vielä muutama... lähetän myös postitse, jos olet ilman jäänyt ja haluat olla tukemassa tärkeää nuorisotoimintaa. Kalenterin hinta on 7 euroa ja postikulut 95 senttiä.

Viimeaikoina valmistuneista käsitöistä tämä oli nopein tehdä, vessan virkattu matto. Ostin trikookudetta Jätti-rätistä ja otin ohjeen Kauhavan kangas-aitan sivuilta; Juhannusruusuhan tämä on, tai melkein. Kude loppui nimittäin vähän kesken ja jouduin jättämään yhden kerroksen pois, silti tästä tuli aika iso, kude oli aika paksua ja koukku nro 10 oli käytössä.

Sukkia olen neulonut kasapäin, mutten ehtinyt edes niitä tuonne Sukkasadon saldoon enää lisätä, ehkä niistä myöhemmin. 

Hoitolasten kanssa tehtiin isänpäiväksi perunapainannalla tyynyliinat (kuvat lasten puuhia sivulla)

tässäpä pari tyynyliinaa paketoituna ja Supermies -korttien kera, täällä ainakin joka iskä on Supermies, kyllä niin ihailevaan ja rakastavaan sävyyn omista isistä puhutaan... on se vaan niin ihanaa <3

3 kommenttia:

Emännys kirjoitti...

Tosi kaunis matto! Ja niin joulun värinenkin jo :) Minä olen ulkoistanut nuo trikoovirkkaukset äidilleni ;D Ehkä joku päivä tulee itsekin kokeiltua, vaikuttavat kivan helpoilta ja aikaansaatavilta töiltä. Kivat lahjat teitte, varmasti isät tykkäsivät!

Virpi kirjoitti...

Tuo on kyllä ihana matto ja malli. Itsekin katselin tuota mallia, silloin kun tein sen oman mattoni, mutta ajattelin ettei kude riitä siihen.

Kisa kirjoitti...

Kaunis matto :)