torstai 31. lokakuuta 2013

#gainomaxproteinbuzz #buzzador

Pääsin testaamaan buzzadorina #gainomax proteiinijuomia. Postissa tuli kotiin kaksi vaniljan ja kaksi päärynän makuista juomaa. Testasin itse niistä kaksi ja kaksi annoin muille maisteltaviksi. 

Valitettavasti olin itse buzzausajankohdan alun tosi kovassa syysflunssassa ja kunto oli niin huonona, että en voinut edes ajatella mitään kovempia urheiluponnistuksia. Nyt kuitenkin pääsin kokeilemaan juomaa viikottaisten uimisreissujeni jälkeen.

Positiivisena yllätyksenä huomasin, että tuotteet ovat vähälaktoosisia!!! Tätä en tiennyt ennen buzzausta, vaikkakin nämä tuotteet olen muuten kaupan hyllystä bongannut. Myös maku oli ihan ok, melko makea, vaniljasta tuli mieleen ihan sulanut jäätelö ja päärynä oli kiva, vähän neutraali maku. Makeudesta huolimatta juoma ei jättänyt oloa janoiseksi.

Näin pienen kokeiluerän perusteella en pysty sanomaan itse palautumisesta, olisiko se parempi tämän tuotteen kanssa kuin ennen. En ole aikaisemmin käyttänyt mitään palautusjuomia tms. vaan ihan ottanut esim. hedelmän uinnin jälkeen. Niitä mainoksessa mainittuja banaaneja en ole kuitenkaan käyttänyt edes aikaisemmin, niin niihin ei tarvinnut vaihtaa tätä tuotetta... (olette varmaan nähneet niitä banaanimainoksia, nehän ovat todella mainioita)

Makutestaajani pitivät myös mausta, mutta yhden tuotteen käytöllä ei voi sanoa palautumisesta vielä paljoakaan.

Gainomaxin sivuilta löydät paljon lisää tietoa tuotteesta. Siellä on muuten kilpailukin menossa, kannattaa käydä tutustumassa. 

Ei kommentteja: