maanantai 28. lokakuuta 2013

Boom Kah-ku 8 vuotiaalle Ellalle

Meidän Ella täytti vähän aikaa sitten 8 vuotta ja eilen oli kaverisynttärit. Kaverisynttäreitä varten piti leipoa sitten täytekakku ja toiveita sen suhteen riitti kyllä :)

Vielä juhlia edeltävänä päivänä vaihtoehtoina olivat aarrearkku tai Robin aiheinen kakku... ja lopulta Ella kallistui enemmän Robinin suuntaan. Pohjana on viiden munan suklaakakkupohja, täytteenä valkosuklaamoussea, päällä valkoinen sokerimassalevy, jonka päällä sokerimassasta tehty logo. Reunoissa kaksivärinen flora vispi pursotus ja sinisiä kimaltavia sokerihelmiä. Flora vispin kanssa oli ongelmia, alkuun vispi oli aika tönkköä ja vaikka kuinka vatkasi, se ei vaan oikein vaahtoutunut kunnolla.

18.10. Ella pääsi tapaamaan idoliaan Robinia Myllyn Prismassa, ja sai nimikirjoituksenkin tai itse asiassa kaksi... ja Ella vei Robinille piirustuksen vastalahjaksi. (kuvan on ottanut Anni) 

On se aika ihanaa olla 8 -vuotias, luulen ainakin <3

4 kommenttia:

Virpi kirjoitti...

Onpa hieno kakku ja mahtava synttärilahja, kun on tavannut Robinin :)

Emännys kirjoitti...

No on todella hienoa olla 8-vuotias :) Onnittelut vain! Hieno oli kakku, varmasti oli tyttöjen mieleen. Ja varmasti oli myös ikimuistoista nähdä Robin :)

intsu kirjoitti...

Miten sinun vauva on 8v!! Onnea hänelle ja onnea ihanan tytön äidillekkin. Minulla on yksi tytölapsenlapsi myös 8v ja hän on opettanut minulle Robinin kädenliikkeitä:D

Kisa kirjoitti...

Myöhästyneet synttäri onnittelut tytölle! Upea kakku :) Meidän neitiin ei tuo Robon kolahtunut,mutta sitäkin kovemmin fanitetaan Cheekkiä :) Mäkin osaan kohta Cheekin laulut ulkoa,musiikki kun kuuluu tytön huoneesta muuallekkin ;)