keskiviikko 2. lokakuuta 2013

#airwickblackedition #buzzador

Pääsin pitkästä aikaan buzzaamaan minulle ihan uusia tuoteitta, nimittäin Air Wick Black Edition tuoksukynttilöitä.

Pitää nyt tunnustaa, että kun vastasin buzzadorin kutsuun lähteä mukaan tähän buzzaukseen, niin luin aika huolimattomasti ilmeisesti kutsun... sillä luulin saavani jonkinlaisen leditoimintoisen patterikynttilän, en siis oikeaa kynttilää... en ainakaan sellaista, joka buzzadorilta tulleesta paketista paljastui.

Yllätys oli erittäin positiivinen!
Viikonloppuna pääsin näyttämään näitä kynttilöitä myös ystävillemme. Kynttilät herättivät kiinnostusta ja ihastusta kahvipöydässä. Valitettavasti yllä oleva kuva ei anna mitenkään oikeutta niille kauniille väreille, joita nämä kynttilät toistavat. Kynttilöiden pohjalla on nimittäin ledilamppu, joka kynttilän palaessa vaihtaa väriään. Ja etenkään kuva ei välitä teille näiden tuoksua: Purple Blackperry Fig ja Mulled Wine & Cinnamon Apple -vaihtoehdoista.

En ole mitenkään kovin suuri kynttilöiden ystävä, enkä etenkään ole innostunut koskaan tuoksukynttilöistä, mutta Air Wick Black Edition sai minut innostumaan. Olen polttanut kynttilöitäni nyt lähes joka ilta siitä asti kun sain ne. Mulled Wine & Cinnamon Apple on mielestäni ihanan jouluisen tuoksuinen.

Saamani esitteen mukaan näitä kynttilöitä myydään mm Prismoissa, Citymarketeissa, Tokmannilla jne. En ole koskaan nähnyt näitä tuotteita kaupan hyllyssä, niin nyt pitänee "uusin silmin" katsella mistä hyllystä näitä löytää.

Tässä tällä kertaa kokemuksia #buzzador -kampajatuotteesta #Air Wick Black Edition tuoksukynttilä.

Suosittelen tämän perusteella kokeilemaan.

t. RyytimaanMinna

Ei kommentteja: