maanantai 16. syyskuuta 2013

Sukka- ja perunasatoa

Sukkasadon Hillokellariin valmistui etelän hedelmistä valmistettua hilloa, ainakin väristä päätellen. Lanka on Novita Nalle Kukkaketoa ja malli perinteinen polvekeneulossukka. 
Puikoilla nro 3, valmiin sukan koko 32/33 ja lankaa kului yhteensä 50 g. Näille ei ole nyt mitään varsinaista saajaa odottamassa, jos ei muita käyttäjiä löydy, vienen Sukkasadon päätteeksi nämä esim Kontti tavarataloon, että SPR voi viedä nämä tarvitsevalle.

Sitten on myös pieni kopallinen puutarhan satoa. Perunanviljelykokeiluni tulos, pistin keväällä muutaman sinisen Blue Kongo perunan maahan ja nyt korjasin satoa. Ei nyt mitenkään ihan hurja sato, ei kyllä ollut montaa siemenperunaakaan, mutta kyllä näistä kerran saa tehtyä vaikka sinisiä ranskalaisia... tai mitä nyt keksitäänkään käyttöä. 

3 kommenttia:

Siskohanne kirjoitti...

Onpa ihanat karkkivärit noissa sukissa.
Luulin aluksi, että tuossa kopassa on luumuja...ja vielä noin suuria..ja ne olikin perunoita!

MINNA kirjoitti...

Sukat ovat kuin karkkia! Noita kasvimaan kokeiluja on aina mielenkiintoista tehdä. Meillä laitettiin vaan varhaisperuna Timoa ja kaikki tuli syötyä kesän kuluessa. Siniset ranskalaiset kuulostavat sellaisilta, joista lapset varmasti pitävät. Toivottavasti maku on hyvä.

intsu kirjoitti...

Kyllä ihanat sukat,niin iloisen näköiset!