perjantai 13. syyskuuta 2013

Metsäkonesukat

Sukkasadon toinen viikko on kulunut miesten sukkien suunnittelun ja neulomisen parissa. Nimittäin viimeviikon saldohan oli ne lasten traktorisukat ja ne nähdessään Lauri esitti toiveen metsäkonesukista. Vähän aikaa ensin ajattelin, että liian kova haaste, mutta lähdin joka tapauksessa kokeilemaan mitä saisin aikaan. Ja sainhan minä aikaan prototyyppiparin...  

Ja sopiihan nämä sukat toki Hillokellariin, sillä metsässä kun marjoja keräilee hilloihin, voi tulla vastaan vaikka metsäkone, mistäs sitä tietää...
Lankana Novita Nalle harmaa ja vihreä, puikot nro 3

Miesten sukat kokoa 45

Vahvistettu kantapää, ruutuneuletta ja metsäkone. Innostuin aivan älyttömästi näiden neulomisesta.

Hoitolasten kanssa askarreltiin tiistaina auringonkukkia, terälehdet silkkipaperia, keskusta peitemaaleilla värjätty omenakennon pala. Lisää lasten askarteluja "Lasten puuhat" sivulla.

9 kommenttia:

Neili kirjoitti...

Hienot kone- ja traktorisukat!

intsu kirjoitti...

Vautsi miten upeat sukat. Ei tule heti vastaan samanlaisia!

MINNA kirjoitti...

Ihanat, sekä traktori että konesukat! Jokaisen pojan unelmat ♥

Kutookutoo kirjoitti...

Uskomattoman hienot! Voit taputtaa itseäsi olkapäälle, on melkoinen saavutus. En olisi uskonut että metsäkone mahtuu sukkaan ja vielä näyttääkin ihan itseltään :)

Virpi kirjoitti...

Mahtavat sukat :)

Pilvikirsikka kirjoitti...

Aivan huiput molemmat sukat. Nuo kelpais meidänkin pienille miehille. Kun eivät ole yhtään ängripöö-faneja. Taidan ottaa ideaa noista, kiitos vinkistä.

RyytimaanMinna kirjoitti...

Kiitos kommenteista <3

Joka pojalle kelpaa, ja varmaan muutamille tytöillekin ;) tunnen ainakin muutaman neidin, jotka mielummin ottavat jalkaansa traktorisukat kuin esim HelloKittyt.

Hepsi kirjoitti...

Mahtavat sukat!

Nuori Emäntä kirjoitti...

Onpas upeat! Ei tule heti samanlaisia vastaan. :)