maanantai 2. syyskuuta 2013

Joskus jotkut työt antaa odottaa valmistumistaan...

HUOM!!! ÄLÄ KATSO TÄTÄ POSTAUSTA ASKARRELLUSTA OMENAPUUSTA ETEENPÄIN JOS NEULOT RAVELRYN SUKKASATOMYSTEERISUKKAA, ETKÄ HALUA PILATA MYSTEERIÄ!!!

... niin, joskus jotkut työt antavat odottaa valmistumistaan hieman pidempään. Niinkuin tämä Ellan huoneen toinen verho. Ekanhan virkkasin jo keväällä ja aloin samantien toista, mutta mutta... sitten aloin jotain muuta ja sitten taas jotain ja tämä jäi odottamaan. 

Mutta nyt verho numero kaksi on valmis... ja esittelen sen siitäkin huolimatta, että viimeksi sain palautetta Ellan huoneen tapetin suhteen ja palaute ei ollut kyllä yhtään positiivista. Se oli sellaista, että itse en koskaan sortuisi moiseen, sillä jokainen rakentakoot ja sisustakoot kotinsa omansa näköiseksi, sellaiseksi missä itse viihtyy. Ja palaute oli siinäkin suhteessa mielestäni ajattelematonta, sillä Ellan huoneen tapetin on Ella ihan itse valinnut ja hän itse pitää siitä todella paljon. Itse asiassa niin paljon, että kun tämä huone oli alkujaan Ellan ja Eeliksen ja toinen pää on tapetoitu näillä pinkeillä sydämillä, niin toinen pää on tapetoitu Eeliksen valitsemalla tumman sinisellä tapetilla ja kun Eelis muutti pois huoneesta, Ella olisi halunnut koko huoneensa tälle sydäntapetille, mutta sitä ei valitettavasti enää myyty. Niinpä kohta on edessä huoneen tapetointi jollain muulla hänelle mieleisellä tapetilla.


Vaikka tämä virkkausprojekti onkin  nyt venynyt, niin se on vaan hyvä asia... huomaat varmaan tuon ekan verhon joka on vasemmalla... maan vetovoima on tehnyt tehtävänsä. Tähän en osannut varautua. Verho on kaventunut vetovoiman takia ja takaa paistaa ikkunan karmi. Siitä en tykkää yhtään. Nyt virkkasin verhon numero kaksi leveämmäksi ja myöhemmin otan ekan verhon korjausta varten ja lisään siihen yhden kukkakuvion toiseen reunaan. Kerrankin (tai taas kerran paremminkin) viivyttely oli ihan hyvä juttu.

Nyt vielä pitäisi sitten virkata toinen tuollainen isompi verho, sillä yhdessä ikkunassa on tällä hetkellä kappa jossa on lampaita. Toivottavasti tämä tieto ei järkyttänyt nyt herkimpiä ;)

Sitten ihan muuta, perjantaina askarreltiin yhden hoitolapsen kanssa omenapuut. 

Ja eilen aloin neuloa ekoja sukkia Sukkasatoon, nämä ovat ravelryn mysteerisukat, eka vihje päättyy tähän ja jatkoa tulee ensi viikolla. 

2 kommenttia:

Virpi kirjoitti...

Voi että nuo kukkaverhot on kyllä ihania, mulla on jäänyt tuo eka jo mieleen kaivertamaan. Aikomus olisi tehdä tuollainen tai tuon tapainen, saas nähdä milloin.... :)

Kisa kirjoitti...

Kaunis kukkaverho :)