torstai 30. toukokuuta 2013

Virkattuja pöllöjä

Lisää virkattuja pöllöjä. Tämä valmistui jo huhtikuussa Ellalle, virkkasin samalla ohjeella kuin aikaisemmatkin.
Sitten virkkasin vielä nämä 8 hoitolapsien kesäpöllöiksi, ne ovat hieman pienempiä mitä Ellan, ovat virkattu Novita Nallen jämäkeristä ja muista samanvahvuisista langoista, osa on virkattu koukulla nro 3 ja osa 2½, ripustuslenkkiin laitoin pienet avainrenkaat. Tässä kuvassa pöllöt ottavat aurinkoa, tosi kirkkaasti paistaakin, lamohietakirsikan oksien päällä. Minun lamohietakirsikka on levinnyt jo aivan valtavan laajaksi, Kyrössä kun asuttiin, siellä vastaava ei innostunut ollenkaan näin kovaan kasvuun. Harmi, että kukinta menee varsin nopeasti ohi, mutta kukinnan tuoksu on sitäkin hurmaavampi.

Ja lisää kukkia, tiskikukka. Samalla ohjeella kuin aikaisemmatkin, Novita Bambua tämäkin. 

Vielä yksi kukka, alppiruusuni. Ostin 2011 sen Plantagenin alennusmyynnistä, en edes muista minkä niminen on... toivottavasti löytäisin sen kortin jostain jemmasta missä nimi on. Sen muistan, että matala lajike kuitenkin. Tämä vuonna ja tällä huis hais hoidolla eli ei juuri millään hoidolla kukka ilahdutti minua joka tapauksessa runsaalla kukinnalla.

2 kommenttia:

Emännys kirjoitti...

Onpa kivoja kesäpöllöjä :) Ja tuo tiskikukka on tosi kiva. Bambua olisi tuossa itselläkin, jos vain ehtisi vielä tehdä... :D Lämmintä loppuviikkoa!

Kisa kirjoitti...

Suloisia pöllöjä :)