lauantai 11. toukokuuta 2013

#buzzadorhälsanskök #buzzador #hälsanskök

Ollaan siis oltu mukana Buzzaamassa Hälsans Kök -tuotteita ja buzzausaika on juuri päättymässä. Tällä kertaahan itse testaaminen sujui niin, että saatiin 20 euron lahjakortti S-ryhmän kauppaan, josta itse käytiin tuotteet hakemassa. Koska meillä on iso perhe täällä maistelemassa, niin päädyttiin kokeilemaan vain kahta erilaista  tuotetta, mutta niitä sitten kunnolla. Aiemmat Falafel pyörykät olivat hieman pettymys, koska olivat niin mausteisia, mutta nyt maistellut Hälsans Kök Soijanuggetit olivat aivan mahtavan makuisia. Valmistimme ne grillaamalla kaasugrillissä tuollaisen paistoalustan päällä, niiden seurana oli pikkuisia maissintähkiä ja lisäksi oli  grillattua makkaraa yms.

Soijanuggeteista pitivät kaikki maistajat. Essi sanoi, että voisi syödä näitä pelkästään elleivät olisi hieman liian hintavia opiskelijabudjettiin. Maku muistutti hyvin pitkällä kananuggettia. Dippasimme nuggetteja sweet'n'sour chilikastikkeessa, oli tosi hyviä. Olemme syöneet soijatuotteita ennenkin, joten sinänsä soijan käyttö on tuttu juttu. 

Voin lämpimästi suositella näitä Hälsans Kök soijanuggetteja. Oli kiva Buzzaus tälläkin kertaa. Jäädään odottelemaan mitä seuraavaksi.

Jos vaikka jotain uimiseen tai kesään liittyvää?! Tosin uimamonttumme on edelleen koekaivaus asteella, mutta jos vaikka saataisiin sekin joskus valmiiksi.

Ei kommentteja: