perjantai 26. huhtikuuta 2013

SLY paljastus

Keskiviikkona posti toi pakettikortin ja kävin paketin samana päivänä vielä postista noutamassa. Olin kyllä hieman hämmästynyt, kun huhtikuun paketin jo kertaalleen sain, että mitä tämä on?! Mutta sehän oli paljastuspaketti mukavalta SLY pariltani. 

Paketista löytyi kuvassa näkyvä hieno retrokeittiöpyyhe, iso paketti Dr. Oetkerin kuorrutetta ja kortti. Kortissa luki, että saan selville parini paketin sisältä... ja kyllä minä etsin ja etsin ja ihmettelin, kun löysin viimeisen viestin pyyhkeen kartonkisesta,  mikä tuo nyt olisi, jolla se on viikattu pinkkaan myyntiä varten.

Parikseni paljastui Niina Niinan reseptiarkisto -blogista. Täytyy sanoa, että en olisi arvannut kyllä pariani, toisin kuin oma parini, joka oli Heidi Heidin aherrukset -blogista. Heidin kanssa on kyllä törmäilty täällä blogimaailmassa jo aikaisemmminkin muissa merkeissä.

Kiitos Sinulle Niina mukavista kolmesta kuukaudesta ja kiva, että tutustuttiin tällä tavoin täällä. Jään seurailemaan sinun blogiasi nyt ihan erilaisella mielenkiinnolla, ystäväni <3

4 kommenttia:

Niina kirjoitti...

Hei!
On kyllä ollut todella mukava toimia parinasi nämä kolme kuukautta! Hurjan nopeasti kului aika... :) Kiva juttu myös, että salaisuus säilyi loppuun asti! Oikein hyvää tulevaa syntymäpäivää sinulle! :)

redrose82 kirjoitti...

Ihanalla tavalla tehty paljastus =)

nami-hiiri kirjoitti...

On ollut mukava seurata, miten eri tavoin paljastuksia on tehty tällä kierroksella. Pientä piristävää extraa on loppumetreillä saapuvat kortit tai ylimääräiset paketit.

Hyvää syntymäpäivää!

RyytimaanMinna kirjoitti...

Kiitos onnitteluista <3

Tosi kiva kierros yleisesti ottaen, ellei noita muutamaa oharia lasketa. Niistä ei kai ikinä pääse eroon.