tiistai 2. huhtikuuta 2013

Mango-valkosuklaarahka

Tätä meillä syötiin sunnuntaina ja tein myös tänään tätä välipalaksi hoitolapsille, tosin tänään ei ollut suklaamunia päällä (voi olla, että pussin pohjalta löytyi muutama kylläkin noin erikseen maisteltavaksi). 

Kyseessä on Yhteishyvän Ruokalehden reseptin (maaliskuu 2013) mukaan tehty mango-valkosuklaarahka, joka on kuulkaa aivan uskomattoman hyvää!!! Näin vakuuttavat ainakin meidän perhe, sekä tänään makuraatiin osallistuneet hoitolapset. Sokeria ei tarvitse kyllä välttämättä lisätä, vaikka ohjeessa niin lukeekin, tulee makeaa ilman sitäkin. Kuvassa sunnuntainen rahka, jossa päällä suklaamunia, mangoa, valkosuklaata ja hasselpähkinää.

6 kommenttia:

Virpi kirjoitti...

Tuon täytyy olla herkkua :)

Askartelin itte kirjoitti...

Voi nam.. on kyllä herkullisen näkönen:)

Pilvikirsikka kirjoitti...

Se ON herkkua! meilläkin tehtiin ja syötiin tuota mut ilman valkosuklaata ja sekin oli hyvää.

Anneli kirjoitti...

Voi Minna, vai tämmöisiä herkkuja teillä syödään !
Kyllä kakku näyttää siltä, että vie melkein kielen mennessään :)

Mukavaa viikonjatkoa ♥

Pirena kirjoitti...

Tein aamulla testivärjäyksen sen mehuKoolin kanssa. Minulla oli puhtaanvalkoista luultavasti villalankaa 26g ja laitoin 4xkukkurallisen kahvilusikan sitä jauhetta pieneen määrään kylmää vettä. En hämmentänyt vaan kaadoin siitä melkein kaiken lasikuppiin. Jätin sen sulamattoman sokerin juotavaksi. Sitten vaan kasteltu lanka siihen lasikuppiin ja mikroon kuumenemaan. Vähän jäähdyttyään huuhtelin kylmällä vedellä langan ja laitoin kuivamaan. Ei se minusta niin sokeriselta vaikuttanut. Vaan kyllä siitäkin hintaa tulee kun täytyy laittaa enemmän jauhetta kun siinä on sitä sokeria kuitenkin niin paljon. No testattu on.

Hanna kirjoitti...

Herkullisen näköistä kakkua! Minulla on blogissani sinulle haaste. :)