keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

Kolmas HelloKitty pipo

Tänään valmistui kolmas HelloKitty -pipo. Novita Teddyä ei olekaan enää kaupan hyllyillä näkynyt, niin jäänee kevään viimeiseksi. En olisi ehkä enää pipoa edes neulonut, mutta tätä on toivottu niin kovin ja huomenna on toivojalla synttärit niin tämä pipo matkaa lahjaksi. 
Lankana siis Novita Teddy, ohje kuten aikaisemminkin, puikot nro 6. Silmät, nenä ja viikset Novita 7 veljestä -lankaa ja tämän kisun rusetti on neulottu vaaleansinisestä Novita Säde paljettilangasta. Toivottavasti pipo on saajalleen mieluinen lahja, aikaisemmin jo hänen kanssaan puhuttiinkin, että vaikka kevät on jo pitkällä niin kyllä pipoa taas seuraavanakin talvena varmasti tarvitaan. 

Onnea 8-vuotiaalle muruselle <3 t. Minna

8 kommenttia:

Askartelin itte kirjoitti...

Ihana:)

Virpi kirjoitti...

Aivan ihana :)

Kisa kirjoitti...

Suloinen pipo :)

Anonyymi kirjoitti...

Teddyä saa tilattua Novitan nettisivuilta :)

Tuta kirjoitti...

Todella suloinen myssy:)

hilmiina kirjoitti...

Kiitos taas kerran, sain monta kivaa juttua mukaani täältä. Suloinen pipo, maissin idättäminen, uppomunasalaatti, siinä suosituimmat, joita ainakin kokeilen.

Anneli kirjoitti...

Voi juku pätkä, miten suloinen :)

Emännys kirjoitti...

Tervehdys Satolasta! Kiva kun kävit kyläilemässä blogissa, tulin nyt vastavierailemaan ja liityn lukijaksesi! Ihania herkkuja sinulla täällä esillä ja kauniita käistöitä. Tämäkin pipo on oikein söpö :)