sunnuntai 31. maaliskuuta 2013

Uppomunasalaatti

Yhteishyvän Ruokalehdessä (maaliskuu 2013) oli ohje uppomunasalaattiin. Innostuin uppomunista, en ole vuosikausiin tehnyt niitä. Muokkasin ohjeen yhdeksälle hengelle eli muna per syöjä. 
Munien keittäminen onnistui varsin hyvin. 
UPPOMUNASALAATTI (4 annosta)
100 g jäävuorisalaattia
1 punainen paprika
1 avokado
1 rkl sitruunamehua
1 rkl oliiviöljyä
ripaus suolaa ja rouhittua mustapippuria
hienonnettua basilikaa

uppomunat:
4 kananmunaa
1½ l vettä
3 rkl väkiviinaetikkaa

Tarkemmat ohjeet löydät tämän linkin takaa :) Uppomunia on kyllä ihan hauska keittää ihan muutenkin vaan, pitäisi tehdä vähän useammin mitä tähän asti.

1 kommentti:

Anneli kirjoitti...

Nolottaa tunnustaa mutta en ole moisia koskaan tehnyt, enkä syönyt.
Mutta näyttää tosi herkulliselta, joten kuka ties :)

Mukavaa aprillipäivää, ole varovainen, ettet tule jekutetuksi ♥