lauantai 16. maaliskuuta 2013

SLY maaliskuu

Sain jo torstaina SLYltäni e-kortin, jossa kerrottiin pakettini saapuneen postiimme, mutta ehdin vasta tänään aamulla sitten kylille asti postin ollessa auki.

Ja mitä ihanuuksia pakettini tälläkin kertaa sisälsi:
*Ensinnäkin kirjeen SLYltäni -> älä yhtään ole pahoillasi reseptien määrästä, nämä kolme vaikuttavat todella hyviltä. 
*Eli sitten myös kolme reseptiä: "Unelmien mämmirahka", "Pätkisjuustokakku" ja "Aurinkoinen persikkatorttu"... avasin pakettia Ellan kanssa ja kun luin hänelle näitä reseptejä kuului vain huokauksia: "nam", "ooh" ja kommentteja: "herkkua!" ja "tätä tehdään sitten heti!" Meillä kaikki tykkää mämmistä, joten mämmirahka -ohje oli erittäin tervetullut, ehkä hoitolapsetkin kiinnostuu mämmin mausta, kun kokeillaan tällaisena rahkaversiona. 
Sitten paketista löytyi:
*Kuivahiivaa
*Vaniljasokeria
*Mantelilastuja
*Liivatelehtiä
*Keltaista marsipaania
*Pursotinpusseja
*Pääsiäistipuja
*Rairuohon siemiä
*Virvon varvon patukoita
*Ja kaksi Bounty patukkaa

Kuten SLYni kirjeessään kirjoittaa, kaikkea tarpeellista, niin edellä mainittuja ohjeita ajatellen kuin yleensäkin... hiivaa kuluu koko aika, ja pursotinpussit olivatkin juuri loppumassa. 

Kiitos tosi kivasta ja hyvin kootusta pääsiäis-SLY-yllätyksestä, tykkäsin siitä kovasti ja vähän haikeana jo ajattelin, että enää yksi kuukausi jäljellä. Otan nyt pienen varaslähdön ensikuun hemmotteluhetkiä ja lähden nautiskelemaan tuosta Bountysta.

Kiitos; Minna

PS: Vielä muuten puuttuu paljon ääniä siltä kakultani tuolla Koristeelliset kakut -kilpailussa! Käykää nyt äänestämässä, että saisin vihdoin kunnollisen keittiökoneen ;) sitä alkaa jo kaivata jotain muuta kuin käsiä ja sähkövatkainta näihin hommiin :D (Kisa päättyy 21.3. klo 11 ja kaikki äänet tarvitaan mitä vaan löytyy, sillä kisa on erittäin tiukkaa) Kiitos myös äänestäjille avustanne <3

4 kommenttia:

redrose82 kirjoitti...

Hieno pääsiäisaiheinen paketti ja ihania nuo Ellan kommentit resepteistä =)

Niina kirjoitti...

Ihanan pääsiäisaiheisen paketin olet pariltasi saanut! Ja kuulostaa tosi hyvältä nuo reseptit! :)

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Kiva että paketti oli mieluinen. Aina vähän jännittää, että miten vastaanottaja paketin sisältöön suhtautuu... :) Hiivapussien parasta ennen päiväys on muuten 30.9.2014, taisin unohtaa sen mainita kirjeessä. Aurinkoista pääsiäistä sinulle ja ihania leivontahetkiä! Seuraavaa pakettia odotellessa... t. SLY:si :)

nami-hiiri kirjoitti...

Herkullisen teemapaketin olet saanut!
Mämmirahkan vuoksi voisi vaikka muuttaa Suomeen ! Huokailen, kuten Ella !