lauantai 16. helmikuuta 2013

Siksak neulemekko josta tulikin tunika


Viikko sitten tulleessa Novita kevät 2013 -lehdessä oli kiva siksakneulemekko, ohje numero 73 sivulla 76. Ihastuin heti malliin, mutta Ella ei ollut mekkoa vailla, niitä kyllä riittää, eikä Ella niitä pahemmin käytä. Päätin vähän muokata ohjetta ja tehdä tunikan.
Lankana kevään uudet Novita 7 veljestä lila ja Raita, hempeinä sävyinä, puikot nro 4½ pyöröt. Lankaa kului tämän mittaiseen tunikaa 202 grammaa, yksiväristä lilaa jäi jäljelle noin 2 metriä. Koko on mukaeltu 110 cm ja 122 cm malleista, leveys 110:sta ja pituus 122:sta, niin tuli juuri Ellalle sopivan kokoinen.
Malli oli tosi kiva ja joutuisa neuloa, suosittelen jos yhtään tyttöstä tiedät joka voisi olla suloista mekkoa tai tunikaa vailla.

6 kommenttia:

Virpi kirjoitti...

Tulipa kivan näköinen tunika. Tuota siksak-kuviota on ollut nyt monessa, mutta eipä ole tullut vielä kokeiltua... ja pitäisi varmaan saada tuo Novitan uusi lehtikin :)

MummonPajukori kirjoitti...

Suloinen neitokainen todella kauniissa tunikassa:)

Askartelin itte kirjoitti...

Kaunis tunika ja mallikin on söpö:)

Rantapuikko kirjoitti...

Kyllä on kaunis..niin malli kuin tunikakin. Tulin juuri kaupasta ja ostin tuohon mekkoon langat, mutta tuon lilan vaihdoin valkoiseen...

Kesätuulia kirjoitti...

Kiva ja kaunis! Etsin mallia pikku-Hilman mekkoon, ja lopulta sävelsin itse. Ihan hyvä tuli, ehkä hieman kapea, niin seuraavaksi voisin kokeilla tuota mallia. Mekosta puuttuu vielä napit niin sitten päivittelen sen blogiin :)

-P- kirjoitti...

hieno tuli! Ja samaa mallia ihastelin minäkin, ja kyisn 4veeltä, että haluisko tollasen lankamekon. Ja vastaushan oli tietty "joo, se on ihana"! Pitäisköhän ruveta!?