keskiviikko 27. helmikuuta 2013

#mölleromega3pikkukalat

Posti toi eilen paketin #buzzador :lta eli Möllerin Omega-3 pikkukalat saapuivat testattavaksemme.
Päätettiin, että ensin käydään uimassa ja katsotaan kalat vasta uinnin jälkeen.
Kotona Eelis (10v.) ja Ella (7v.) menivätkin ensimmäisenä postissa tulleen paketin kimppuun ja hoputtivat minua, että onko se jo kamera valmiina, että nyt nämä avataan. "Nämä on oikeasti kalan näköisiä!" huudahti Ella. Vitamiinikalan läpipainopakkaus oli sen verran piukka, että Ella ei saanut omaa kalaansa ulos, ehkä ihan hyvä niin.
Ja sitten maistamaan. "Tämä on tällainen liukas!" ja "Hei, tätä voi purra näin, pää poikki kalalta!" Ja kova naurun remastus päälle...
"Hyvää!" sanoi Eelis ja imeskeli omaa kalaansa. "Saako näitä ottaa lisää?" ja pettynyt huokaus: "Ai, vasta aamulla!?"

Möller Omega-3 Pikkukalat sisältää Omega-3 rasvahappoja (DHA+EPA) ja D3-vitamiinia. Suositeltava vuorokausiannos on 2 pikkukalaa. Tuotetta kannattaa nauttia suositellun vuorokausiannoksen verran terveysvaikutuksen aikaansaamiseksi. Suositeltua vuorokausiannosta (2 kpl) ei saa ylittää. Ja kuten kaikkien muidenkin vitamiini- ja ravintolisävalmisteiden kohdalla, tuote ei korvaa monipuolista ruokavaliota eli mm. oikeata kalaa pitää jatkossakin syödä. Se ruokavalio ei onneksi ole ongelma näiden lasten kohdalla.

Makuraatiin osallistui myös Leevi (12v), hänestä pikkukalan maku oli sama kuin joku hammaslääkärillä laitettavan aineen maku (fluorilakka?), mutta ei pahan makuinen, hänestäkin maku oli hyvä. Itse maistoin myös, pikkukalan maku oli pirteän hedelmäinen, mieleeni tuli joku hedelmäpurkka tai vastaava. Kala liukeni suuhun aika nopeasti, kun kokeilin imeskellä sitä. Testiryhmän yhteenvetona voisi todeta: Kaikki pitivät mausta ja koostumuksesta, Ellaa arvellutti tuotteen "liukkaus", kaikki olivat sitä mieltä, että Pikkukalat on parempia kuin meillä normaalisti käytössä oleva d-vitamiinivalmisteet. Saamamme pikkukalat käytetään loppuun ja erittäin todennäköisesti nämä jäävät korvaamaan vanhan d-vitamiinivalmisteemme päivittäisessä käytössä.

1 kommentti:

Smirgeline kirjoitti...

On mukava, että siitä on saatu hyvänmakuinen.
Muistan lapsuudessani, kun piti joka päivä ottaa ruokalusikallinen kalanmaksaöljyä ja se ei kyllä ollut hyvää yök...