sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Joulupallon paha Nuutti poies viepi

Tämä joulupallo ehti vielä kuusta koristamaan, tosin ihan pienen hetken, ennen kuin kuusi vietiin ulos maanantaina. Yleensä meillä on kuusi Nuutin päivään asti, mutta nyt kuusi alkoi varistaa niin paljon neulasia, että päätimme viedä sen heti loppiaisen jälkeen.

Tämä pallo on Nro 9 Trikolori, se on neulottu puikoilla nro 3 punaisesta ja valkoisesta Novita Nallesta ja vihreästä Novita Woolista, täytteenä vanua. Vieressä sillä on muuten muinaisiin Palstaprojekteihin valmistunut keppiheppa vuodelta 2009. Keppiheppoja on varmaan pakko tehdä lisää, kunhan jostain löydän isompia mustia välihelmiä silmiksi. Ostin Tiimarista joku aika sitten pussillisen helmiä, mutta ne olivat hurjan paljon pienempiä mitä nämä mitä heppoihin käytin alunperin ja aivan liian pieniä hepoilleni.

Mutta nyt on joulu pois viety. Joulupallolankoja en ole silti vielä korjannut pois... niitähän voi tehdä ihan koska vaan.

3 kommenttia:

Virpi kirjoitti...

Meilläkin oli kuusi niin variseva, että mielellään sen vei jo loppiaisena ulos. Ja nyt hoksasin, että keittiön ikkunassa roikkuu vielä jouluverhot, mutta ne lähtee viikon sisällä.
Nätti tuo mini keppiheppa :)

Kisa kirjoitti...

Kaunis joulupallo :)

Anneli kirjoitti...

Kauniin joulupallon olet neulonut. Eikä tuo ole niin jouluinen, ettei sitä voisi muulloinkin esillä pitää :)