keskiviikko 2. tammikuuta 2013

Hello Kitty -tai joku kissa kumminkin- pipo

Kävin sunnuntaina Halikon Prismassa. En ole käynyt siellä aikoihin, enkä tiennyt sen olevan remontin alla. Tarkoitukseni oli ostaa ohutta valkoista virkkauslankaa, vaan kuinka kävikään. Poistuin kaupasta mukanani valkoista Novita Teddy -lankaa. Se halusi päätyä Ellan pipoksi, vaikka totta tosiaan, siltä neidiltä ei pipoja puutu.  
Pipo on neulottu puikoilla nro 6. Loin 60 silmukkaa ja neuloin ensin muutama kerroksen nurin oikein, sitten sileää kunnes pituus noin 20 cm, sitten päätin molemmista reunoista kerran kaksi silmukkaa: nostin yhden, neuloin kaksi yhteen ja nostin ekan niiden yli. Sen jälkeen päätin edestä ja takaa keskeltä 10 silmukkaa, yhteensä siis 20 ja neuloin korvat edes takaisin sileää päättäen joka kerroksen alussa ja lopussa joka kerroksella yhden silmukan. Neuloin Novita Nallella pienen rusetin ja virkkasin silmät ja nenän Seiska veikka jämistä.

8 kommenttia:

Virpi kirjoitti...

Kiva kissapipo, eipä ole muilla samanlaista :)

Pirena kirjoitti...

Minä en ole käynyt ainakaan puoleen vuoteen Halikon Prismassa. Jotenkin kauhistuttaa se kaupan suuruus vaikka en ole remontoinnin jälkeen sitä nähnytkään. Miten sieltä mitään enää löytää.
No olethan sinä ainakin lankaa löytänyt.

intsu kirjoitti...

Ihana pipi. Varmasti on pikkuneidin mieleen!

Kisa kirjoitti...

Suloinen pipo :)

Anneli kirjoitti...

Ihana pipo. Ei sille mitään voi kun langat koriin hyppää ja tahtoo joksikin muotoutua :)

hilmiina kirjoitti...

Söpö pipo, pikkuneidin unelma.
Kiva malli.

Smirgeline kirjoitti...

Onpa suloinen pipo, varmaankin mieluinen.

MummonPajukori kirjoitti...

Oi että on suloinen pipo pienen neitokaisen päässä:)