keskiviikko 12. joulukuuta 2012

Joulukortit postissa



Kesän lapsi - Minna - oli laittanut blogiinsa minulle muutaman jouluisan kysymyksen ja tokihan niihin vastaan... niin paljon joulusta kun tykkään, niin tehtävä oli erittäin mieluisa.

Sinäkin varmasti tykkäät joulusta, eikös vaan? Ja ehkäpä otat haasteen vastaan ja vastaat myös näihin neljään kysymykseen <3

1. Lempijoulukukka? Kielo. Se on minun kesän ja joulun ja kaikkien vuodenaikojen lempikukka. Myös tuo Minnan mainitsema jouluruusu on kaunis, se tuleekin heti kakkosena minunkin suosikeissani.
2. Joululaulu, joka virittää tunnelman? Varpunen jouluaamuna. Tämä tuo aina mieleeni pienenä kuolleen veljeni, hän kuoli Viattomien lasten päivänä. Tästä ei ehkä virity sillä tavoin iloista tunnelmaa kuin monista muista lauluista, mutta se muistuttaa minua joka joulu siitä, että pitää muistaa rakastaa toista joka päivä, unohtamatta sanoa sitä.
3.Tätä jouluvalmistelua en ole koskaan jättänyt tekemättä? Hmm... aika vaikea. On monia valmisteluja joita olen aina ja joka joulu tehnyt. Lahjat, kortit, ruuat, kuusi. Mutta ehkä tärkein itselleni on joulusauna, ensin sauna pestään lattiasta kattoon ja sitten nautiskellaan hartaasti sen pehmoisista löylyistä. Jos keli salllii, joskus kieriskellään hangessa, usein on myös itse tehty vihta mukana. Joulusaunaa ilman joulu ei tunnu varmasti yhtään miltään.
4. Joulun tuoksu? Se on joulukuusen tuoksu, ehdottomasti.

Nyt on sinun vuorosi, otathan haasteen vastaan! 

PS: Ylhäällä näkyvä kuva on muuten pieni kurkistus tänä vuonna askartelemiini joulukortteihin. Tämän kuvan ympärille rakensin niiden ajatuksen, Joulun tähdestä ja lapsesta. Kuvan lapsi on meidän Ella, varmaan arvasittekin :) Enempää en paljasta kortista, sillä ne ovat vasta matkalla saajilleen.

1 kommentti:

hilmiina kirjoitti...

Niin herkän kaunis tunnelmallinen kortti.