tiistai 18. syyskuuta 2012

Mysteerisukka edistyy

Hieman ollut hiljaiseloa näin blogirintamalla. Ja myös neuleiden kanssa. Sain viikko sitten älyttömän hyvän idean kokeilla taluttaa meidän karvapoika Kaapoa ja se erä päättyi Kaapon voittoon. Nyt olen sitten parannellut "haavojani" ihan hissun kissun vaan. Oikean käden nimetön meni neulomattomaan kuntoon ja kintut on nätisti mustelmilla. 

Mutta mysteerisukka (Ravelryssa) on hieman edistynyt ja puikoilla on parit muutkin sukat.
Mysteerisukista toinen on nyt viimeistä vihjettä vaille valmis ja toinen on toisessa vihjeessä menossa.
Tässä sukka ensimmäisen vihjeen jälkeen. Lankana Novita Nalle aloevera punainen ja varressa hopean värisiä muovisia helmiä. Puikot nro 2½, olen neulonut sukkia kaksilla puikoilla, näillä kuvassa näkyvillä ja lyhyillä Knit Pron koivuisilla.

Tässä sukat toisen vihjeen jälkeen, tai siis toinen on valmis ja toinen puolessa välissä vihjettä. Mallikertoja sai tietysti neuloa haluamansa pituuden, minä tein kaksi.

Tässä kolmas vihje, eli kantapää. Täytyy sanoa, että taas vähän löi pää ensin tyhjää tuon englannin kielen kanssa, etenkin kantapäässä... mutta kun pääsin siihen asti, se neuloutui kuin itsestään. 

Tässä vielä sivukuva kolmannen vihjeen jälkeen. Eikä tämä voi tähän enää tyssätä, on se loppu sitten mitä vaan, niin jollen osaa tehdä samanlaista niin teen sitten omannäköisen lopun. Mutta tämä malli, se on ollut todella kiva neuloa ja minusta on aika kauniskin. Näitä sukkia voisi neuloa vaikka enemmänkin, vaikka pukin konttiin. :)


6 kommenttia:

Hatatuu kirjoitti...

Kyllä onkin kaunis sukka. Varmasti kokeilisin jos suomeksi löytyisi, tuollaista en englanniksi uskalla edes yrittää.

Askartelin itte kirjoitti...

Aivan hurjan hieno sukka.

Virpi kirjoitti...

Ihanat sukat tulossa, tosi kiva malli :)

Satu kirjoitti...

Kyllä onkin kauniit. Tuollaiset olisikin mukava saada joululahjaksi. Itse en uskalla ruveta kokeilemaan :-D

miutsi kirjoitti...

Samat sanat kuin edellisillä kommentoijilla: kauniit ovat. Ja musta toi kantapään yläpuolelta lähtevä palmikon haarautuminen on jännän näköinen :)

Anonyymi kirjoitti...

tosi ihanan näköisiä. neulon juuri palvelutaloon meneviä sukkia. pitäiskö seuraavat testata tuolla viisin!! oppis ittekin jotain uutta...