lauantai 11. elokuuta 2012

Miu miu kissapenaali

Kysyin Ellalta haluaako kouluun ostetun vai äidin tekemän penaalin ja tässä se nyt on...

Virkattu harmaasta ja ruskeasta villalangasta, ruskea 7 veljestä ja harmaa jotain sukkalankaa, en muista merkkiä. Virkattu koukulla nro 3. Silmät ja nenä napit (jostain vanhasta vaatteesta otettuja) ja masussa vetoketju, vanhasta penaalista sekin kierrätetty tähän. Pää täytetty kevyesti vanulla

Uudet kynät odottaa ahkeraa käyttäjää ja

kissa tähyilee kiveltä, että tuoltako se taksi sitten tulee???

Pitää nuo Ellan etuhiukset vielä lyhentää ja sitten vaan vielä toivoa, että ei mene koulunkäynti kissan kanssa tunnilla leikkimiseksi, ettei ota ope sitä penaalia vaan takavarikkoon ;)

5 kommenttia:

Virpi kirjoitti...

Ihana penaali, siinä on kaverit kateellisia. Kyllä opettaja varmaan antaa välillä kissaa hoitaa :)

Kisa kirjoitti...

Suloinen kissapenaali :)

nami-hiiri kirjoitti...

Ihana!
Miksei kukaan tee koskaan hiiripenaalia :D !

Ellan uskon olevan kiva tyttö, joka ei leiki vaan kuuntelee tunneilla !

Pilvikirsikka kirjoitti...

Ihana penaali. Ei kai nyt kukaan ope ole niin pöljä et toisen työvälineen ottaa pois?:):) Joskus kuulemma kännykät on muutamilta otettu takavarikkoon, siis pojilta kun olivat innostuneet tyttöjä kuvaamaan tunnilla.
Tuossa olisikin hyvä idea tehdä itse niin ihana penaali, et lapsesta on oikein mieluisaa istua pulpetissa ja katsella sitä kaunista penaalia. Koulutyökin sujuu varmaan kivasti.

Pirena kirjoitti...

Voi miten kiva penaali. Minä olen ollut aina niin huono keksimään mitään erikoista. Tytötkin joutu itse tekemään penaalinsa jostain vanhoista farkuista.