perjantai 17. elokuuta 2012

Lammastyyny

Viisi tai kuusi vuotta sitten meidän Eelis oli ihan pieni poika ja tykkäsi aivan hirmuistesti lampaista (niin kuin äitinsäkin <3 ). Silloin näin alennusmyynnissä tämän ristipistotyöpaketin, ostin sen ja aloin neulomaan... nooh nyt on vähän vuosia kulunut, mutta onneksi Eelis pitää lampaista edelleen tosi paljon ja kerrankin on työ, jota ei haitannut yhtään vaikka saajansa on kasvanut tosi paljon sen valmistumista odotellessaan. Aina välillä olen ottanut työn esiin ja pistellyt muutaman piston, tänään otin työn esiin viimeistä kertaa ja ompelin saumat ja vetoketjun ja nyt tyyny odottelee sohvalla omistajaansa tulevan koulusta. Alkuun Eelis sanoi, että tuo musta lammas on hän itse ja valkoiset on muut sisarukset, en tiedä onko vielä samaa mieltä, mutta hauskasti siinä on tosiaan seitsemän lammasta ihan kuin Eeliksen sisarusparvessa seitsemän lasta. Varmaan tulee juttua miksei tyynyssä ole vuohta :D

Tyyny on ommeltu ristipistoilla beigelle aida-kankaalle 5,4 ruutua/cm DMC muliinilangoilla ja on kooltaan 40x40 cm, alareunassa on 35 cm vetoketju. 

7 kommenttia:

Virpi kirjoitti...

Onpa ihana tyyny, säilyy varmaan omana tyynynä pitkään :)

pappilanmummo kirjoitti...

onpa siinä ollutkin pistelemistä, mutta ...lopussa kiitos seisoo

Anneli kirjoitti...

Aivan ihana tyynystä tuli !

Kisa kirjoitti...

Suloinen tyyny :)

miutsi kirjoitti...

Ihana tyyny :)

intsu kirjoitti...

On todella ihastuttava pistely. Kertakaikkiaan mahtava! Minäkin aina Eeliksen lailla olen sanonut olleeni musta lammas suvussani. Yhä koen niin ja täällä matkailupuutarhassa on lampaita ja yksi on musta. Minä aina sille juttelen,että me ollaan samanlaisia ,molemmilla kiharat hiuksetja pulleita. Mutta ei Eelis oikeasti ole musta lammas,vaan taatusti sisarussarjassa samanveroinen kuin toisetkin,hellästi hoidettu ja rakastettu.

Leena kirjoitti...

Ihana tyyny, tykkään itekin ristipistotöitä tehdä....harvoin kylläkin. Kiva kun löysit takaisin mun sivuille. Oot näköjään blogspotiin vaihtanut.