torstai 2. elokuuta 2012

Haavistolaiset N:o 10, Jalasjärvi

Kesäyön hullutuksessa valmistui tänä vuonna myös nämä Eeva Haaviston Sata kansanomaista kuviokudinmallia kirjan Jalasjärven lapaset. Lankana Novita Nalle harmaa ja limen vihreä aloe vera, puikot nro 3 bambut. Nämä lämmittänee syksyn viilenevinä aamuina meidän yhden koululaisen käsiä.

Olen koonnut kaikki tähän mennessä valmistuneet haavistolaiset lapaset omalle sivulleen, pysyy näin paremmin (ehkä) laskuissa mukana. Vielä on monta mallia jäljellä.

Täällä alkaa koulut 13.8. ja onkin taas yksi iso merkkipaalu elämän polulla, kun nuorimmaisemme, Ella, alkaa koulutiensä ja sitä myötä kaikki lapsemme on koulutielleen saatettu.

3 kommenttia:

Emännys kirjoitti...

Sinäkin olet tänne muuttanut :) Taitaa Satolakin hilata aatoksensa bloggerin puolelle!
Ihania valmistuneita käsitöitä ja leivonnaisia sinulla täällä jo on. Nuo voileipäkakut herättivät kiinnostukseni. Taitaa vissiin käydä kirjakaupan kautta kauppareissulla ;)

kisa kirjoitti...

Kauniit lapaset :)

pilvikirsikka kirjoitti...

Ihanat lapaset. Muutto tuli minullekin ja opettelu bloggerin käyttöön. Harmittaa kyllä varmaan kaikkia se kuvien menetys, miten voikin olla niin, ettei kuvia oltu talletettu minnekään, kun tekstit kuitenkin löytyi.
Enpä ole ennen tullut aatelleeksi että vois voileipäkakkuihin itse leivät leipoa. Kiitos vinkistä, täytyy kyllä kokeilla seuraaviin juhliin.