keskiviikko 6. kesäkuuta 2012

Kesäkuun SLY ylläri

... ja jälleen minua on hemmoteltu aivan ihanalla SLY paketilla. Anni haki sen eilen postista minulle ja omien- ja hoitolasten kanssa yhdessä avattiin. Kaikki olivat sitä mieltä, että aivan mahtava paketti.

*Tavarat oli pakattu suloiseen HelloKitty somisteiseen leivinliinaan (SLYni varmaan nähnyt kuvissa vanhat kauheat vuosipyyhkeeni, joihin mm. vuoteen 1991 Essi on polttanut reiän hellanlevyllä), tuli tarpeeseen =)
*Mukana kirje runomuodossa, kiitos, aivan ihana. SLYni oli paneutunut aiheeseen huolella mm. hyvän yöunen kautta, iltaselle oli tamperelaisen rievän ohje. Myös omenalimppuun, omenakukkoon, pähkinäleipään, feta-nokkosrullaan, nokkoskekseihin ja Kalevalan leivokseen löytyi ohjeet ja paketin elintarvikkeista tarpeita näiden reseptien toteuttamiseen...
*Kuivattua persiljaa
*Kuivattua nokkosta
*Bonne omenasosetta
*Pähkinäsekoitus
*Luomu ohrajauhoja
Lisäksi paketista löytyi huovutusvillaa ja ohje huovutettuihin rytmimuniin, niiden sisälle tarvittavat muovimunatkin, sillä paketti sisälsi puoli tusinaa suklaamunaa (lapset kiittää).
Tunnelman luomiseen vielä kauniita kukan mallisia kynttilöitä.

Muistinkohan kaikki, sillä paketti oli jälleen niin runsas. Erityisen iloinen olen uusista resepteistä ja lapset olivat ihmeissään kuivatusta nokkosesta, vaikka meillä onkin syöty nokkoslettuja, nokkoskeksit vaikuttivat erittäin eksoottisilta kaikista.

Kiitos parahin SLYni ihanasta ja huolella kootusta yllätyksestä, se on oikein mieleinen ja siitä on paljon iloa nyt ja pitkälle tulevaisuuteen. Ja kunhan ehdin reseptejä testaamaan ja Ella odottaa eniten ehkä sitä, että päästäisiin yhdessä noita rytmimunia huovuttamaan :p

Kiitos!

Minna

Ei kommentteja: